Hava Durumu

Bu kadar vicdansızlık olmaz! Yardım parasını...

Başkent'te bir çiğ köfte dükkanının boş olmasından yararlanan hırsızlık zanlısı, tezgahın üzerinde bulunan yardım kutusunu çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bu kadar vicdansızlık olmaz! Yardım parasını...

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan bir çiğ köfte dükkanın boş olmasını fırsat bilen bir kişi dükkana girerek yardım kutusunu çaldı. Kutuyu ceketinin altına gizleyerek dükkandan çıkaran hırsız, olay yerinden hızla uzaklaştı. Kamera görüntüleri incelendiğinde hırsızın önce dükkana gelip çiğ köfte yediği ve keşif yaptığı daha sonra da boşluktan yararlanıp kutuyu çaldığı görüldü.

Dükkan sahibi Eyüp Elik, yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili olarak, " Gelen kişi herhalde kasayı soymaya geldi. Arkasından ben yetiştim. 'Buyurun' dedim çağırdım. İlk etapta tabi şaşırdı. Sonra cebinden 3 lira para çıkardı. Bir tane dürüm yaptım verdim. Tabi ben bu kişiyi tanıyorum. Buralarda oturuyor, Keçiören'de. Bu çevrenin çocuklarından. Çocuk diyorum ama 25-30 yaşlarında kendisi. Sonra dürümü verdim, yiyerek dışarı çıktı.

Ardından 5-10 dakika beni gözetledi herhalde. Ben yan tarafa da bakıyorum aynı yazmanda, orada uğraşırken ayak sesleri duydum. Yanımda arkadaşım vardı Ahmet. 'Ahmet yan tarafa bak' dedim. Tabi Ahmet baktı fark etmedi. Sonradan bir baktım ki almış gitmiş. Kamera görüntülerini açtım. Yüzde 90 bu dedim. Çünkü her haliyle, hareketiyle belli ediyordu; buraya art niyetle geldiğini" ifadelerini kullandı.

"Buradaki hayır kutusu öncelikle, bizim paramız değil ama burada yüzlerce kişinin parası var" diyen Elik, "Bilmiyorum nasıl yer. 25-30 lira için değecek bir şey değil. Herhangi bir şekilde polise falan şikayet etmedim. Haber kanallarına verelim bu kişi rezil olsun dedik. 25-30 lira için genç bir adama yakışacak bir olay değil" şeklinde konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.