Hava Durumu

Genç kızın sır dolu ölümü aydınlanıyor! Kazaya kurban gitti...

Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar'a çarparak ölümüne neden olan sürücü yakalandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü H.K.'nın, Hülya Seyyar'ın ailesinin televizyon programına çıkması ve Özgecan cinayeti olayının ardından yaşananları göz önünde bulundurarak büyük korku yaşadığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2015 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2015 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Genç kızın sır dolu ölümü aydınlanıyor! Kazaya kurban gitti...

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayın ardından yaptığı geniş çaplı soruşturmada, Hülya Seyyar'ın olay gecesi evden amcasına gideceğini söyleyerek ayrıldığı ve yoldan yaya geçerken nişanlısının telefonla aradığı ve konuşma esnasında çığlık sesi sonrası telefonun kapandığı belirlendi. Olayın trafik kazası olduğunun tespit edilmesinin ardından kazanın meydana geldiği bölgedeki MOBESE ve 30'u aşkın işyerinin güvenlik kameraları detaylı olarak incelendi. Yapılan incelemede Hülya Seyyar'a Hal Caddesi üzerinde hızla seyir halinde olan bir aracın çarptığı daha sonra arkadan gelen gri renkli bir aracın genç kızı altına alarak yaklaşık 100 metre ara sokağa sürüklediği belirlendi. Kamera kayıtlarından genç kızı altına alarak sürükleyen gri renkli aracın Güneş Mahallesi'nde bir otomotiv işyeri sahiplerince kullanıldığı kaza anında ise sürücü belgesi olmayan H.K'nın kullandığı tespit edildi.
Dün öğleden sonra aracın bulunduğu işyerinde gözaltına alınan şüpheli H.K., ifadesinde kazaya karıştığını itiraf etti.

ÖZGECAN CİNAYETİ KORKUSU
H.K.'nın ifadesinde kaza anında korkarak paniğe kapıldığı ve ehliyetsiz olması nedeniyle kaçtığını söylediği ileri sürüldü. İfadesinde gelişmeleri haberlerden takip etiğini söyleyen H.K., Hülya Seyyar'ın ailesinin bir televizyon programına çıkması ve daha önce yaşanan Özgecan cinayeti gibi bir olay mı diye düşündüğü öğrenildi. H.K.'nın, olayların daha fazla büyümemesi nedeniyle teslim olmayı düşündüğü belirtildi.
H.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.