Hava Durumu

Usta sanatçı Bülent Ortaçgil sevenleriyle birlikte...

1970'li yıllardan bugüne kadar hala şarkıları dillerde dolaşan usta sanatçı Bülent Ortaçgil, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2015 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2015 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Usta sanatçı Bülent Ortaçgil sevenleriyle birlikte...

Yaşlı genç salonu dolduran kalabalığa şarkılarını seslendiren Ortaçgil'e herkes eşlik etti. Sanatçıyı dinlemeye Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da geldi.
Güçlü yorumu ve unutulmaz şarkılarıyla 1970'li yıllardan bugüne kadar şarkıları hala etkisini sürdüren Bülent Ortaçgil, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Büyük hayran kitlesine sahip müzisyen ve besteci Ortaçgil'i dinlemeye yaşlı genç büyük bir kalabalık eşlik etti.
Konserine "Keyfinize bakın, eskisi kadar ukala ve suratsız değilim artık. Sohbet edin, mırıldanın, bana eşlik edin" diyerek, esprilerle başlayan sanatçı hem ilk 45'liğinden, hem de 2011 yılında çıkardığı son albümünden şarkılar seslendirdi. Ortaçgil Tut Vira Tut, Denize Doğru, Bozburun, Değirmenler, Bu İş Çok Zor Yonca, Benimle Oynar Mısın?, Olmalı Mı Olmamalı Mı?, Şık Latife, Sıcak, Sensiz Olmaz, Mavi Kuş, Memurun Şarkısı, Acıtır, Bu Su Hiç Durmaz, Uyusunda Büyüsün, Aşk Var Mı?, Oyuna Devam, Eylül Akşamı isimli şarkılarını salonu dolduran kalabalıkla hepbir ağızdan söyledi.
Konseri başından sonuna kadar izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bülent Ortaçgil'e çiçek takdim ederek teşekkür etti. Kısa bir konuşma yapan Başkan İmamoğlu, Fransa'da yaşanan terör olaylarını kınadı ve "Kalbimiz Fransa'da, insanlığın başı sağ olsun" diyerek tepkisini gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.