Hava Durumu

'Protokol Bursaspor'a hayırlı olsun'

Özorkun Madencilik ile gelir paylaşımı projesi Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen tanıtım ile başlad

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2015 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2015 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Protokol Bursaspor'a hayırlı olsun'
Protokol imza törenin Başkan Recep Bölükbaşı, Özorkun Madencilik A.Ş. sahibi Fikret Eze ve Genel Müdürü Orkun Eze ile firma Genel Koordinatörü Özgen Keskin katıldı.
 
BAŞKAN BÖLÜKBAŞI: " ÖZORKUN MADENCİLİĞE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
 
Başkan Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada Bursalı işadamlarına örnek olacak güzel bir protokole imza attıklarını belirterek yaklaşımlarından dolayı firma sahibi Fikret Eze ve Genel Müdür Orkun Eze'ye teşekkürlerini sundu.
 
BaşkanRecep Bölükbaşı, Bursaspor'da güzel işlerin devam ettiğini belirterek başladığı konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu güzelliklerin devamını arzuluyoruz. Özorkun Madencilik şirketi sahibi Fikret Eze ile geçen günlerde yapmış olduğumuz sohbette kendileri bizlere Bursaspor'a gelir aktarma düşüncesi olduklarını ifade etmişlerdi. Çok iyi bir Bursasporlu olan eski Yıldırım Belediye başkanımız Özgen Keskin ile beraber yaptığımız uzun görüşmeler neticesinde bugün protokole imza atıyoruz.   Bu yaklaşım bizleri çok mutlu etti. Daha önceden biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin girişimleri ile BESAŞ ile ayran, BURFAŞ ile de Timsah Pasta satışından gelir paylaşımı projelerini başlatmıştık. Şimdi de gerçekten çok duyarlı bir davranıştan gösteren Sayın Fikret Bey ve Orkun Bey'e çok teşekkür ediyorum. Kendileri madencilikte Bursa'nın kömür ihtiyacını karşılıyorlar. Bursaspor'a düşündükleri hatırı sayılı bir rakam var. Ton başına Bursaspor'a 35 cent vermeyi teklif ettiler. Yıllık en az 300 bin ton , zaman zamanda 500 bin tona yaklaşan satış yapıldığını düşünürseniz Bursaspor'a her yıl 100 bin dolar gibi bir gelir katkısı olacaktır. Böyle duyarlı Bursasporlu işadamlarımızın çoğalmasını ümit ediyorum. 3 milyon nüfusu olan bir kentiz. Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birisiyiz. Bu şehrin tek takımı olan Bursaspor'a gönül vermiş iş adamalarımızın katkılarıyla Bursaspor'u ekonomik anlamda iyi yerlere getirmenin arzusundayız. Tekrardan Özorkun Madencilik sahibi Fikret Eze'ye, Genel Müdür Orkun Eze ve bize aracılık yapan sayın Özgen Keskin'e çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu meblağlar daha da çoğalır. Bursaspor'un ekonomik yönden sıkıntıları atlatıp en zengin kulüplerinden birisi oluruz" dedi.  
 
EZE: " PROTOKOLÜN TÜM İŞADAMLARINA ÖRNEK OLMASINI ARZU EDİYORUZ"
 
Özorkun Madencilik sahibi Fikret Eze yaptığı açıklamada ise Bursaspor'a katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Eze, " Bugün firma olarak bizim çok mutlu bir anımız. Bursaspor'a ufakta olsa katkı vermekten dolayı çok mutluyuz. Bursa bizim şehrimiz. Bursa'nın tek takımı var o da Bursaspor. Bursaspor başarılı olduğu zaman Bursa başarılı oluyor. Bursa'nın güçlenmesini hep arzu ediyoruz. Böyle ufak bir protokol inşallah diğer işadamlarımıza da örnek olur. Hep beraber Bursaspor'umuzu çok çok daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz. Çok sevinçliyiz" dedi.  
 
KESKİN: "PROTOKOL BURSASPOR'A HAYIRLI OLSUN"
 
Eski Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise yaptığı açıklamada, "Gerçekten ben de mutluyum. Bursaspor'umuzun bizim orta paydamız. Şehrimizin göz bebeği.  Mahalle arkadaşımız olan Fikret Eze bey ile böyle bir şey düşündük. Başkanımız ile paylaştık. Amacımız Bursaspor'umuza bir destek olmak ve örnek olmak. Hepimiz geçmişte Mollaarap'ta top oynamış insanlarız. Ailecek Bursaspor sevdalısıyız. Böylesi bir akar diğer işadamlarına önemli bir örnektir. Protokolün Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.