Hava Durumu

Bursa İznik'te 30 Ağustos coşkusu

İznik'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'nci yılı törenle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2020 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2020 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa İznik'te 30 Ağustos coşkusu

Törene İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkan Vekili Halil Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tuncay Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, belediye meclis üyeleri, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimi, şehit aileleri ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra İznikli vatandaşlar da katıldı.


İlçe Kaymakamı Recai Karal ve Belediye Başkan Vekili Halil Çakır'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından protokol üyeleri programa katılan halkın ve programda bulunanların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladılar.


İznik Göllüce İlkokul ve Ortaokul Müdürü Gökhan Yanmaz'ın sunumu ile Alpaslan Ortaokulu öğrencilerinden Ecrin Can (30 Ağustos) ve Zeynep Sargın ise Zafer Türküsü şiirleriyle büyük beğeni topladılar. Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından İlçe Şehitlik Mezarlığında törene geçildi. Programda Eşrefzade Camii Müezzin Kayyumu Osman Küçük'ün Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdikten sonra İlçe Müftü Vekili Hasan Akçay, dua ve niyazda bulundu. Protokol üyeleri şehitlik mezarlarına karanfil çiçeği bıraktı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.