Hava Durumu

Boksörler Lokali'nde dayanışma örneği

Başkanlığını Levent Özcan'ın yaptığı Eski Boksörler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin lokali hizmete başladı. Açılışa tanınmış boksörlerin haricinde aikido, taekwondo ve kickbox branşlarının önemli isimleri de katılarak destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Boksörler Lokali'nde dayanışma örneği

Onur KIZILKAYA

Bursa'da eski boksörlerin dayanışma içerisinde olacağı bir lokal açıldı. Setbaşı'da Irgandı Köprüsü karşısında faaliyetlerine başlayan Eski Boksörler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'nin açılışına spor camiasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Fuat Alpaslan, Efe Boks Kulübü Başkanı ve Boks Federasyonu İl Temsilcisi Haşim Zengi, Bursa'ya boks sporunu getiren kişiler olan Ali İhsan Alp ve Yılmaz Çağlar, Avrupa ve Balkan Boks Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Vahdettin İşsever, boks anrenörleri; İsmet Terzi, Necmi Akkoyun, Mehmet Top ve Ayhan Korgavuş, aikidonun ak yüzü olarak kabul edilen Burhan Mocu, taekwondo antrenörü İrfan Şehitoğlu, kick boks antrenörü İdris Öztürk, boks hocası Sedat Erdem ve ülkemizi Olimpiyatlar'da temsil eden boksör Bahram muzaffer açılışa katılan isimler arasındaydı.

 DAYANIŞMA ORTAMI SAĞLANACAK

Eski boksörlere bir dayanışma ortamı oluşturmak Eski Boksörler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'ni hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Levent Özcan, diğer dövüş sanatları dallarından da önemli isimlerin açılışa katılarak kendilerine destek vermesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.