Hava Durumu

İbrahim Üzülmez maç sonrasında açıklamalarda bulundu!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez maç sonrasında açıklamalarda bulundu.İbrahim Üzülmez hedeflerinin belli olduğunu söyleyerek, " Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İbrahim Üzülmez maç sonrasında açıklamalarda bulundu!

TFF 1'nci Lig'in 19'uncu haftasında Akhisarspor'u tek golle geçen Bursaspor'un hocası İbrahim Üzülmez, zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Zira rakibimiz 8 maçtır kendi sahasında maç kaybetmemiş bir takımdı, zor bir maç olacağını söylemiştim nitekim de öyle oldu" dedi.

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İlk yarıda rakibe biraz imkan verdik diyerek sözlerine devam eden İbrahim Üzülmez,  ikinci yarıda kendi kimliğimiz ve karakterimize bürünerek zor bir deplasmandan galip geldik. Bugün bol pozisyonlu bir maç izlemedik ve ama mücadelenin yüksek olduğu bir maç izledik. Zor deplasmanlara gideceğiz ama bizim için önemli olan galibiyet. Bugün buraya gelip bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bugünkü maçta hakikaten ikinci yarı karakter ortaya koydular, her ne kadar top rakipte olsa da çok fazla pozisyon vermedik. Her iki takım açısından bol pozisyonlu bir maç olmadı. Atanın kazanacağı bir tablo gibi gözüktü biz attık, kazandık. Akhisarspor'a bundan sonraki maçlarında diliyorum. Eksiklerimiz var, eksiklerimizi de tamamlamamız gerekiyor, çünkü 1 ya da 2 oyuncuya ihtiyacımız var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.