Hava Durumu

Zeynep Alkan o fotoğraflara açıklık getirdi

Yönetmen Hamdi Alkan'ın İtalya'da okuyan ve sosyal medya paylaşımları ile gündeme oturan kızı Zeynep, kısa bir tatil için İstanbul'a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Zeynep Alkan o fotoğraflara açıklık getirdi

Tatilde memleket hasretini gideren Zeynep Alkan, İtalya'daki yaşamı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Roma'da bir öğrenci evinde kaldığını belirten Alkan, "Bir apartman dairesinde oturuyorum. Dairenin 5 odası var ve 5 ayrı memleketten arkadaşlarımla ayrı ayrı odalarda kalıyoruz. Yurt dışındaki öğrenci yaşamını bilenler bunu bilir" dedi.

Evde kendisinin yemek yaptığını dile getiren Alkan, "Kendim için yemekler yaparken arkadaşlarıma da yapıyorum. Masrafları karşılıyoruz. Türk olmanın avantajı mı dezavantajımı bilemedim, yemekleri hep ben yapmaya başladım. Hepsi bana 'Bugün ne yemek var?' diye soruyor, tabakları sıyırıyorlar" şeklinde konuştu.

Yemek yapmayı annesinden öğrendiğini söyleyen Zeynep Alkan, "Babam için masrafsız bir öğrenciyim" ifadelerini kullandı.

OLAY FOTOĞRAF HAKKINDA AÇIKLAMA

Zeynep Alkan, "Herkes beni paylaşımlarımdan 'İşte oyuncunun kızı', 'Keyfi yerinde' diye düşünebilir. 'Durumu da iyi, rahattır' derler ama iş öyle değil. Okuduğum okulun bir bölümü burslu, kalan ücreti babam ödüyor. Roma'da çok pahalı bir yer. Ben de ona göre mütevazı yaşıyorum, tutumluyum. Babama her Türk genci gibi fazla yük olmamaya çalışıyorum" dedi.
Geçtiğimiz günlerde İsveçli sevgilisinin bir erkek arkadaşı ile samimi görüntüler vermesine ve hakkında yapılan yorumlara değinen Alkan, "Biz halen beraberiz, güzel gidiyor. O fotoğrafı bir arkadaşlarını güldürmek için çekmişler. Eski bir fotoğraf o, ama yapılan yorumlar beni de güldürdü. 'Gay' falan dediler, hiç öyle bir durum yok. Şaka yapmak için çektiği bir fotoğraf o" şeklinde konuştu. 

"KİMSEYİ TAKMIYORUM"

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarının farklı yorumlara neden olmasını kafasına takmadığını vurgulayan genç güzel, "Bildiğim gibi paylaşımlarıma devam edeceğim. Kimseyi takmıyorum. Genç kızım, babam ve annemle de konuştum. Paylaşımların tabii bir sınırı olmalı ama onlar da bana bir şey demiyorlar, arkamdalar. Ne onları üzecek bir şey yaparım ne de insanları" dedi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.