Hava Durumu

Zeybekci'den Gaziler Günü mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan zeybekci, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, yurdunu "Ölürsek Şehit, Kalırsak Gazi" olmak hedefiyle korumuş yiğitlerin destanı olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Zeybekci'den Gaziler Günü mesajı

Bakan Zeybekci'nin mesajı şöyle: 


"Bu millet, kendisi için gece demeden gündüz demeden göğsünü siper eden evlatlarının sayesinde tarih boyunca asla dizlerinin üzerine çökmemiştir. Bundan sonra da yedi düvel bir araya gelse bu aziz millete diz çöktüremez. Gencinden yaşlısına milletimizin tüm fertlerinin 15 Temmuz ihanetine karşı sergiledikleri destansı direniş, bunun en güzel örneğidir.
Bu toprakları bizlere hür yaşayabildiğimiz vatan kılan ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, başta kahraman Denizlili kardeşimiz Muhammet Arıkan olmak üzere, rahmet ve şükranla anıyor gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Müşir ve Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.