Hava Durumu

Zafer bizim olacak

Bursa'nın köklü kulüplerinden olan Zaferspor, gözünü 3'üncü Lig'e dikti. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 1958'de kurulan kulüp, bu yıl mali açıdan daha da güçlenerek sezona hazırlanırken Başkan Şaban Sönmez ile teknik heyet ve oyuncular, bu sezon başarıya yelken açacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Zafer bizim olacak

Bilal KAYAALTI

Zaferspor'da Başkan Şaban Sönmez, bu sezon çığır açacaklarını ifade ederek "Zafer ancak inanlarındır. Camiamızla birlikte bu sezon 3'üncü Lig için hazırız" dedi. Kadroyu da büyük ölçüde yenileyen Zaferspor, rotasını ise başarıya çizdi. 1958'de kurulmasının ardından 4 yıl sonra tescilini gerçekleştirerek Türk futboluna hizmet etmeye başlayan Zaferspor için bu sezon farklı bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz sezon hasrete son vererek Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kırmızı Beyazlılar, başarılı bir sezonu geride bırakırken, bu sezon ise 3'üncü Lig'i hedefliyor. Takımın yeni teknik patronu Kasım Gündüz ve transferlerle Bursa temsilcisi kadroyu büyük ölçüde yeniledi.

KÖKLÜ CAMİA

"Bu sene Zaferspor'da çığır açmak istiyoruz" diyen Başkan Şaban Sönmez, "Kuruluşundan itibaren kulübümüz kulvarlarında Bursa'yı en iyi şekilde temsil etmesine karşın hep amatör seviyede kaldı. Biz artık, Zaferspor'un kabına sığmayan büyük bir camia haline gelmesini istiyoruz. Gerek altyapımız gerekse tesislerimiz gerekse temsil ettiğimiz kitle ile birlikte buna hazırız" ifadelerini kullandı.

ŞEHİRDE EKSİKLİK VAR

2'nci ve 3'üncü liglerde Bursa'nın merkezinden çıkacak bir takıma ihtiyaç duyulduğuna işaret eden Başkan Sönmez, "Ankara, İzmir, Adana, Kayseri'ye bakıyoruz her ligde takımlara sahip. Koca Bursa'nın merkezinde ise Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa haricinde maalesef bir takım yok. Bu aynı zamanda şehir için de bir eksiklik. Biz bu ihtiyacı gidermek istiyoruz. Merkez ilçelerde bu futbol havasını yakalamamız lazım" diye konuştu.

KÜLFET LİGİ

Sözlerine devam eden Başkan Sönmez şöyle konuştu; "Bunun için birlik olup kenetlendik. Ciddi bir yönetim oluşturduk, yedek listeyi de altyapı yönetimi yaptık. Biz yukarıyı hedeflerken altyapıyı da güçlendirmemiz lazım. Her yıl 400-500 bin lira harcıyorduk temsil için, biz bütçemizi birlik olup 1.5 milyon liraya çıkardık. Bölgesel Amatör Lig külfet ligi, 20 bin lira daha başlamadan depozito veriyoruz. Ama 3'üncü Lig'e çıktığımız takdirde gelirlerimiz artacak. İnançsız hiçbir futbolcuyla yola çıkmadık. Halen daha transfer yapabiliriz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız çok tecrübeli. 3'üncü Lig'e çıkabilecek potansiyele sahibiz. 13 günlük de kamp yapacağız, takım ilk kez uçakla kampa gidecek. Erzurum'daki Palandöken'de Süper Lig takımı gibi bir kamp yapacağız. Biz kendi içimizde birliği ve bütünlüğü sağladık. Zafer, ancak inanlarındır" şeklinde konuştu.

"BİZİM HEDEFLERİMİZ VAR"

Takımın tecrübeli Teknik Direktörü Kasım Gürbüz de, hazırlıklara 3 hafta önce başladıklarını dile getirerek takımın havasının oldukça iyi olduğunu söyledi. Yeni yönetim ve yeni teknik heyetle birlikte hedefli bir takımın ortaya

çıkarıldığını bildiren deneyimli çalıştırıcı, "19 Ağustos'ta kampa gideceğiz, orada da hazırlık maçları oynayacağız. Grupların bir an önce belirlenmesini bekliyoruz. Yeni oyuncularımızın tamamından oldukça memnunum. Eksiklerimiz elbette var, belki bir transfer ihtiyacımız daha olabilir. Başkanımızla görüşüyoruz, ancak şu an iyi gidiyoruz. Yeni sezonda, bu iddialı ekibimiz ve camiamızla birlikte maratonun sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz. 3'üncü Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

TAKIMIN HAVASI OLDUKÇA İYİ

Takımın kaptanı ve en tecrübeli ismi Ekrem Vatansever ise, yeni sezon öncesi takımdaki arkadaşlığın oldukça üst seviyede olduğunu belirtti. Tecrübeli oyuncu, "Zaferspor olarak, her birimiz birlikte hareket ediyoruz. Takımdaki arkadaşlık üst seviyede, bu bizi daha da motive ediyor. Çünkü başarıya giden yolun birlik ve bütünlükten geçtiğini biliyoruz. Bu sezon da elimizden geleni ortaya koyarak, Zaferspor'u 3'üncü Lig'e taşımak istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve inanca sahibiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.