Hava Durumu

Yıldız Tilbe hayranlarıyla buluştu

Seyirciler arasında yer alan arkadaşı Mehmet Erdem'i sahneye davet eden Tilbe, "Sesini çok seviyorum, şarkılarını da çok beğeniyorum" dedi ve sahneyi sanatçı dostuna bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yıldız Tilbe hayranlarıyla buluştu

Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da hayranlarıyla buluştu.

Konserine 'Kış Gülleri' şarkısı ile başlangıç yapan Yıldız Tilbe, "Teşekkür ederim. Biraz rahatsızım, sesimden bellidir. Nefes alamıyorum, çabuk yoruluyorum. Ağzım, burnum tıkalı. Şikayetçi değilim. Sadece istediğim gibi şarkı söyleyemediğim için rahatsız oluyorum. İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umrumda olmazdı" sözleriyle alkış aldı.

Seyirciler arasında yer alan arkadaşı Mehmet Erdem'i sahneye davet eden Tilbe, "Sesini çok seviyorum, şarkılarını da çok beğeniyorum" dedi ve sahneyi sanatçı dostuna bıraktı. Mehmet Erdem, "Çok teşekkür ederim. Ben burada kaç sene önce konserde bir şey söylemiştim. 'Aranızda Yıldız Tilbe sevmeyen var mı, varsa lütfen gitsin' demiştim. Yıldız Tilbe sevmeyeni gerçekten ben de hiç sevmiyorum" sözleriyle büyük alkış aldı.

Erdem, 'Seni Sana Bırakmam' şarkısını söyledikten sonra Yıldız Tilbe'nin isteği üzerine 'Acıyı Sevmek Olur Mu' şarkısını da parçanın söz-müzik yazarı Cihan Güçlü ile birlikte söyledi. Son olarak da Tilbe ile düet yapan Erdem, alkışlar eşliğinde mekandaki yerine uğurlandı.

Yıldız Tilbe kendisini izlemeye gelen Ahmet Parlak'ı da sahnesinde ağırladı. Ahmet Parlak, "Çok heyecanlıyım. Heyecandan öleceğim galiba. Yıldız Tilbe'nin sahnesinde olmak benim için bir onur" diyerek, 'İsyan' şarkısını söyledi. 

Yıldız Tilbe, konserinin sonlarına doğru ritmi biraz daha yükseltip oyun havalarıyla coşkuyu ikiye katladı.

Milliyet Cadde

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.