Hava Durumu

Yıldırım, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yıldırım, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

Yıldırım, İstanbul Sağlık Müdürlüğü tarafından Dr. Siyami Ersek Göğüs  Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına  katıldı.

Semiha Yıldırım'ı hastanede, İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal  Memişoğlu, Başhekim Cevdet Uğur Koçoğulları ve doktorlar karşıladı.

Başhekimlikte, bir süre Memişoğlu ve Koçoğulları ile sohbet eden  Yıldırım, daha sonra programın düzenlendiği konferans salonunda doktorlarla  kahvaltıda bir araya geldi.

Burada konuşan Yıldırım, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını  kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi. Yıldırım, programa katılan  sağlık çalışanlarına hediye ve karanfil takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da hekimlik ve  öğretmenliğin kendinden çok başkasına faydalı olmak için emek verilen kutsal  meslekler olduğunu, hekimlerin büyük bir özveriyle mesleklerini icra ettiğini  belirtti.

Son 17 yılda Türkiye'de sağlıkta bir mucize gerçekleştirildiğine  dikkati çeken Memişoğlu, "Sağlıkta müthiş gelişmelerle dünyada örnek bir sağlık  sistemi sunan ülke haline geldik. Bu tamamen Türk hekiminin ve sağlık çalışanının  kendi özverisinden de kaynaklanıyor." diye konuştu.

Memişoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nın dünyada kutlanmadığını sadece  Türkiye'nin milli bayramı olduğunu ifade ederek, "Bu sadece bir bayram değil  esasında. Bu Türk milletinin ve tıbbiyelilerin bu ülkede bağımsızlık ruhunun  bayraktarlığını yaptığını gösteren bir bayram." değerlendirmesini yaptı.

Başhekim Cevdet Uğur Koçoğulları ise Tıp Bayramında meslektaşlarıyla  bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından, Prof. Dr. Memişoğlu, Semiha Yıldırım'a günün  anısına teşekkür plaketi takdim etti. Yıldırım da sağlık çalışanları adına  Memişoğlu ve Koçoğulları'na plaket verdi.

Semiha Yıldırım, programa katılan sağlık çalışanlarıyla toplu fotoğraf  çektirdi.

Öte yandan, hastane tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden  Yıldırım, geçmiş olsun dileklerini ileterek, hastalara hediye ve karanfil  dağıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.