Hava Durumu

Yıldırım: 'En gerçek ve en doğru anket...'

Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayında bir etkinliğe katılan Yıldırım,  çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yıldırım: 'En gerçek ve en doğru anket...'

Bir gazetecinin, İstanbul'daki servisçilerin, taleplerine ilişkin bir  açıklama yaptığını hatırlatarak, "Servisçilerin talep ve çağrılarına cevabınız ne  olur?" sorusu üzerine Yıldırım, servisçilerin isteklerinden haberdar olduğunu  ifade ederek, İBB Başkanı ile görüşeceğini söyledi.

İstanbul'da 60 binin üzerinden servisçi esnafının bulunduğuna ifade  eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bunlar, İstanbul'un öğrencilerini, çalışanlarını ve yükünü taşıyor.  Büyük hizmet ifa ediyorlar. Dolayısıyla servisçilerimizin sorunlarına gereken  ilgiyi, alakayı bugüne kadar gösterdik. Bugünden sonra da göstereceğiz. Talepleri  makul talepler. İstanbul kart izin belgesinin 10 yıldan 30 yıla çıkartılması  talebi, yerine getirilecek bir şey. Bu konuda, yeni kart alıp, servis hizmetine  girmek isteyenlerin gelişi güzel de İstanbul Koordinasyon Merkezi (UKOME)  marifetiyle, servisçilerin temsilcilerinin de bulunacağı, bir kararla yapılması  ve bu şekilde arz talep dengesinin sağlanmasını önemsiyoruz. Öncelikle, konuyu  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim. Bu konuda yapılması ve  alınması gereken kararların alınmasını sağlayacağız."

Bir önceki seçimde sonuçları en iyi tahmin eden araştırma şirketinin  yaptığı ankette kendisinin önde gösterildiği hatırlatılarak "AK Parti'nin sürekli  olarak çıtayı yükselttiğini söylediniz. Bu seçimler için sizin bir çıtanız var  mı, nedir hedefiniz?" şeklindeki bir soruya Yıldırım şu cevap verdi:

"Çıtam, İstanbulluların 31 Mart'ta verecekleri destektir. En gerçek,  en doğru anket, seçim sandığından çıkan sonuçtu. İstanbul'a, İstanbullulara  güveniyorum. İstanbul'da yaşayan, sorunlarıyla baş etmeye çalışan, İstanbul'un  geleceğini arayan bütün seçmenlerin desteğini talep ediyorum. Ayrıştırmadan,  herkesi kucaklayan, herkesin başkanı olacağıma da bütün İstanbulluların huzurunda  söz veriyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.