Hava Durumu

Yıldırım'da cadde ve sokaklarda 'korona' temizliği

Yıldırım Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ederken, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda da yıkama ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yıldırım'da cadde ve sokaklarda 'korona' temizliği

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin dört bir yanında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar, meydanlar, çocuk oyun alanları, okul çevreleri, belediye otobüs durakları ve hastane çevrelerinde temizlik çalışması gerçekleştirirken, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi de ekipler tarafından dezenfekte ilacı ve su ile yıkanarak temizlendi. Hastane Acil Girişi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Bahçesi ile Kalp Merkezi Girişini içerisinde dezenfektan bulunan sulama tankerleri ile yıkayan ekipler, ellerindeki fırçalarla da temizlik çalışması gerçekleştirdi.

'TEDBİRLERE UYALIM'

Koronavirüs ile mücadele konusunda vatandaşlara yönelik hijyen önlemlerini almaya devam ettiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Virüsün etkilerini en aza indirmek için 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve aldığımız tedbirler kapsamında hemşehrilerimizi virüslerden olabildiğince uzak tutmayı hedefliyoruz. Bu virüsle mücadelenin merkezinde hijyen yer alıyor. Bizler şehrin hijyeni için her türlü tedbiri alıyoruz, hemşehrilerimiz de bu kişisel hijyen konusunda önlemleri alırsa bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Bütün hemşehrilerimizden yapılan uyarıları dikkate almalarını istiyorum. Millet olarak el ele vererek tedbirlere uyalım. Mümkün olduğunca evlerimizde kaldığımızda salgının büyük ölçüde önleneceğini unutmayalım. Evde hayat var" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.