Hava Durumu

YGS sınav giriş yerleri belli oldu

YGS sınav giriş yerleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde... 2017 YGS Sınav giriş yeri tıkla öğren.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
YGS sınav giriş yerleri belli oldu

ÖSYM'den açıklama

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "12 Mart 2017 tarihinde saat 10.00'da uygulanacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Bina girişinde yoğunluğa yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri ve sınavdan en az 1 saat önce sınavın yapılacağı bina önünde hazır bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir" denildi.

YGS'ye girecek adaylara önemli duyuru

Karabük Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ali Güneş, 12 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili öğrencilerin uyması gereken kurallar konusunda önemli uyarılarda bulundu.
Güneş, 2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın 12 Mart 2017 Pazar günü tek oturumda yapılacağını hatırlatarak, "Sınav, saat 10.00'da başlayacak ve 160 dakika sürecektir. Sınav, ilimizde yaklaşık 10 bin adayın katılımıyla geçekleşecektir. Adayların sınava girebilmeleri için 2017-YGS Sınava Giriş Belgesi, nüfus cüzdanı (T.C. Kimlik Kartı) veya süresi geçerli pasaportun aslını yanlarında bulundurmaları zorunludur. Diğer belge ve kartlar ile kesinlikle sınava girilmeyecektir.

YGS SINAV GİRİŞ YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.