Hava Durumu

Yavru kediyi Bursa Hayat sahiplendi

Bursa'da 10 katlı binanın giriş katının metal duvar kaplaması arasına düşerek 2 gün mahsur kalan yavru kedi, Bursa Büyükşehir İtfaiye ekiplerince yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2020 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Yavru kediyi Bursa Hayat sahiplendi

ALİ KAMUR

Bursa Çekirge Mahallesi Mutlu Sokak üzerinde bulunan 10 katlı binanın giriş katında bulunan metal cephe kaplamalarının arasına düşen yavru kedi, 2 gün boyunca burada kurtarılmayı bekledi. Binada yaşayan vatandaşların garaja araçlarını bırakırken duydukları ses üzerine önce kedinin araca sıkışmış olabileceği düşünüldü. Daha sonra kedinin araç içinde değil de kaplamanın içine düştüğünü belirleyen vatandaşlar Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

YAKLAŞIK 2 SAATLİK ÇALIŞMAYLA YAVRU KEDİ KURTARILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerini yönlendiren bina sakinleri kedi sesinin metal cephe kaplamasının içinden geldiğini belirtti. Kedinin yerini belirleyebilmek adına telefonundan kedi sesi açan itfaiye ekipleri noktayı belirledikten sonra çalışmaya başladı. Kediyi kurtarmak için seferber olan itfaiye ekipleri ve bina sakinleri uzun uğraşlar sonucu dış cepheyi sökerek kedinin görünmesini sağladı. Ekipler korkan kediye ulaşabilmek için yaklaşık 2 saat mücadele verdi.

Çalışmanın yapıldığı binanın gazetemiz yönetim ofisine yakın olması sebebiyle binaya giden muhabirimiz tarafından yapılan kurtarma çalışmasının sonunda sıkıştığı yerden çıkarılan yavru kediyi tedavi edilmesi için veterinere götürdükten sonra sahiplendi. Yavru kedi gazetemizin yeni maskotu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.