Hava Durumu

'Yatak sahnesinde uzun bir gece yaşandı'

İnteraktif talk show programına Burak Satıbol konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 00:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Yatak sahnesinde uzun bir gece yaşandı'

Burak Satıbol, son filmi 'Döndüm Ben' başta olmak üzere bilinmeyen yönlerine dair samimi açıklamalarda bulundu.  

"45 kiloyu ameliyatla verdim"
Başarılı oyuncu, son dönemde gündem olan kilo vermesi hakkında, "Fazla kiloları başarılı mide ameliyatı ile verdim. Tabii sadece ameliyatla da bitmiyor, sonrasında onu koruyabilmek de önemli. Ameliyat sonrası yaklaşık 45 kilo verdim. Şu an gayet iyi durumdayım ve fit haldeyim" şeklinde konuştu.

"O görüntüler ortaya çıkarsa fena şeyler olur"
Burak Satıbol, filmin en çok konuşulan sahnesi olan Ayhan Taş'la birlikte yatağa girdiği sahneye ilişkin, "Ayhan'la kaynaştık bu filmde. Ayhan bana kerkindi. Çok verimli bir sahne oldu. İşte o sahnenin kamera arkası görüntüleri var, o görüntülerin Ömer'de emniyette olduğuna inanıyorum. Çünkü o görüntüler yarın, öbür gün ortaya çıkarsa fena şeyler olur, hakikaten kamera arkasında acayip şeyler oldu. Uzun bir geceydi o. Bizim Ayhan Taş'la olan yatak sahnemiz çok uzun bir geceydi" dedi.

"Maça denk gelmesin diye yazın evlendim"
Röportajın ikili seçenekler bölümünde "Romantik bir yemek mi, derbi mi?" sorusu üzerine ünlü oyuncu, "Derbi, net derbi. Ne yalan söyleyeyim, ben hiçbir maça denk gelmesin diye yazın evlendim. En baştan hallettik o işleri" dedi.

"Eş dırdırı belirli aralıklarla oluyor"
Burak Satıbol, "Anne terliği mi, eş dırdırı mı?" sorusunu, "Anne terliğini yiyeyim, yemeyeli uzun zaman oldu. Eş dırdırı belirli aralıklarla oluyor zaten ama anne terliği nostaljik bir şey" şeklinde cevapladı.

"Doğaçlama bizi var eden şey"
Burak Satıbol, "Senaryo mu, doğaçlama mı?" sorusuna, "Doğaçlama tabii ki. Doğaçlama bizi var eden şey, benim oyunculuğuma en büyük katkısı olan, en çok beslendiğim şey. Hayatım için o anı yaşamak yani" yanıtını verdi.

"Televizyonda artık komedi yok"
Başarılı oyuncu, son zamanlarda nelerle meşgul olduğu ve gelecekteki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu: 'Mahşeri Cümbüş'ün 18'inci yılındayız, turnelerimiz devam ediyor. Kendi senaryolarım var; hem dizi olarak var, hem film olarak. Bunları çekmek istiyorum. Çok uzun yıllardır üzerinde çalıştığım, her şeyiyle içime sinen bir projem var ki, bu daha platform işi gibi duruyor; Netflix gibi. Onun peşindeyim, yapmayı planlıyorum. Televizyonda iş başka bir yere gidiyor, komediler televizyonda yok artık. Gülse Birsel'in yaptığı iş dışında komedi işi yok şu an televizyonda. O yüzden inandığımız işleri yapabilmek için kendimize başka mecralar bulmak zorunda kalacağız. Televizyonlar çok büyük değişimin arefesindeler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.