Hava Durumu

Vurdukları şahsı, bagaja koyup kaçırdılar

İstanbul'da marketten elinde poşetlerle gelen iki çocuk babası bacağından vurularak kaçırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Vurdukları şahsı, bagaja koyup kaçırdılar

Olay, saat 21.30 sularında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi 1146 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, marketten alışveriş yapan Suriye uyruklu Hüseyin E., apartmanın önünde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce saldırıya uğradı. Araçla gelen saldırganlar Hüseyin E.'yi önce yerde sürükledikten sonra yanındaki silahlı bacağından yaraladı. Bir anda yere düşen Hüseyin E., şüpheliler tarafından aracın bagajına koyularak kaçırıldı.

ŞÜPHELİLER PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK KAÇTI

Olayı gören vatandaşlar müdahale etmeye çalışınca, şüpheliler panikleyerek park halindeki araca çarptı. Vatandaşların geldiğini gören saldırganlar, kaza yaptıkları araçla hızlı bir şekilde kaçarak kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokak üzerinde inceleme yapan ekipler kaçan şüpheliler yakalamak için çalışma başlattı.

KAÇIRILAN ŞAHSIN AĞABEYİ, KARDEŞİNİ AYAKKABISINDAN TANIDI

Olayın ardından sokağa gelen Hüseyin E.'nın ağabeyi, kardeşini sokak içerisine düşen ayakkabının kardeşine ait olduğunu teşhis etti. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları delil ve güvenlik kamerası incelemesinin ardından kaçırılan Hüseyin A'nın bulunması ve şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.