Hava Durumu

Virüse yakalanmıştı! Eda Ece'den haber var

Oyuncu Eda Ece geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını takipçileri ile paylaşmıştı. Eda Ece sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri " Yarın karantinamın son günü... Şuanda iyiyim. Hastalığmın 1-7 günü hiç de iyi değildim" sözleri ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Virüse yakalanmıştı! Eda Ece'den haber var

Eda Ece; Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar ile birlikte başrolü paylaştığı, 'Yasak Elma' dizisine Covid-19'a yakalandığı için ara vermek zorunda kalmıştı. Evinde karantinaya giren 30 yaşındaki oyuncu yeni bir paylaşım yaptı.

Eda Ece şu cümleleri kullandı: Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim.

Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı (The First Wives Club)

O kadar çok seviyorum ve gülüyorumki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey.

Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.