Hava Durumu

Valverde'den Arda açıklaması

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, milli futbolcu Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Valverde'den Arda açıklaması

Valverde, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 5. haftasında  yarın sahasında Eibar'a karşı oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı  düzenledi. İspanyol teknik adam, Arda ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine  "Genel görüş olarak tüm futbolcular takımın parçasıdır. Arda da bunlardan biri.  Sezon uzun. Eşit davranmaya çalışıyorum. Eğer faydalı olacağına inanırsam elbette  o da takıma dahil olacaktır." dedi.

Valverde ayrıca 4. hafta sonunda 12 puanla liderlik koltuğunda oturan  tek takım olmalarının şu an için önem arz etmediğini vurgulayarak, "Yarınki maç  dışında endişelenmemiz gereken bir şey yok. 9 puanlık bir haftaya girdik ve şu an  elimizde sadece 3 puan var. Bir ay önce (İspanya Süper Kupası) kelle koltuktaydı.  1 ay sonra da her şey değişebilir. Biz işimize bakıp, basında yazılan iddialardan  uzakta kalmalıyız." şeklinde konuştu.

En az 3 ay sahalardan uzak kalacak Ousmane Dembele'nin Getafe maçında  sakatlanmasında Fransız futbolcunun da hatasının olduğunu söyleyen Valverde,  "Veteran bir futbolcu o topuk hareketini yapmazdı." yorumunu yaptı.

Dembele'nin yerini doldurabilecek oyuncuları 'Deulofeu, Aleix Vidal,  Denis ve Andre Gomes' olarak  sıralayan Valverde, "Her maçta ideal 11'i bulmaya  çalışacağız. Tabii ki alt yapıdaki oyuncularımıza da bakacağız." diyerek  sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.