Hava Durumu

Uzak Doğu rüzgarı Mudanya'da esti

Bursa Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, Mudanya Spor Salonunda gerçekleşen (Bukiwaza) semineri renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uzak Doğu rüzgarı Mudanya'da esti

Onur KIZILKAYA/Ali KAMUR

Türk eğitmenler Burhan Mocu ve Murat Caner Bursa'dan, Turgut Kamil Dinç Bandırma'dan ve ayrıca uzun yıllardır ülkemizde bulunan Trabzon'da yaşamayı tercih eden Japon Aikido üstadı Hirokata Takebayaski tarafından verilen eğitimler tamamlanarak katılımcılara sertifikaları verildi.

AİKİDO'NUN BURSA'DAKİ İSMİ 'BURHAN MOCU'

Mudanya'nın ev sahipliği yaptığı Mudanya Mütarekesi Spor Oyunları geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi. Mudanya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona Türkiye'nin dört bir yanından 350'ye yakın sporcu ve antrenör katıldı. Bursa Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen organizasyona katılımın yoğun olması kulübün başkanı ve Antrenörü Burhan Mocu'nun bu tarz organizasyonlarda tecrübesini ortaya koydu. Birçok farklı şehirden gelen katılımcılara ve sponsorlara oyunlar sonrası sertifikaları ve plaketleri takdim edildi.

"AİKİDO'YA İLGİNİN ARTMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ"

Bursa Aikido-Judo Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Mocu ev sahipliği yaptığı organizasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Bu tarz organizasyonların sayısının artırılması konusuna dikkat çeken Mocu, "Aikido'nun yarışmaları olmadığı için seminerler düzenleyip Türkiye'nin dört bir yanından gelen hocalarımız ve sporcularımızla birlikte eğitimler veriyoruz. Bu buluşmalarda, aikido ve judo tekniklerimizi daha iyi hale getirebilmek için bilgi alışverişleri yapıyoruz. Bu spora olan ilgiyi artırmak için çabalıyoruz. Farklı zaman dilimlerinde düzenlediğimiz seminerlerin hepsi renkli görüntülere sahne oluyor ve yoğun katılımla gerçekleştiriyoruz. Bu tarz organizasyonlar yapmak çok zor çünkü maliyetli bir iş. Bizi uğraştırmasına rağmen üstesinden gelmeyi öğrendik ve düzenlemekten keyif alıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.