Hava Durumu

Üvey babadan kan donduran ifade!

Kuyuda cesedi bulunan Ahmet'in katili, Kur'an kursu hocası olan üvey babası M.M. çıktı. M.M.: 'Karım hamile. Ona bakamayız diye Ahmet'i öldürdüm' diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Üvey babadan kan donduran ifade!

İzmir Karşıyaka'da Ahmet Coşkun (15), geçen 12 Şubat'ta dedesinin evine gitti. 1 haftadır kendisinden haber alınamayan Coşkun'un cesedi ayağına taş bağlanmış şekilde önceki gün bir su kuyusunda bulundu. Olayla ilgili üvey babası M.M. gözaltına alındı.

Piknikle kandırıp götürmüş! 

Kur'an kursunda hocalık yapan M.M. ifadesinde, "Eşimi çok seviyorum. Bebeğime hamile. Birlikte konuştuk. Dünyaya gelecek olan bebekle birlikte Ahmet'e bakamayacağımıza karar verdik" dedi. Ekipler anne Elif M.'yi de cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. M.M., evlilik için önce Ahmet'i sonra Elif M.'yi ikna etmiş. M.M.'nin, doğayı çok seven Ahmet'i, kayıplara karıştığı gün pikniğe götürme bahanesiyle aldığı, ardından olayın yaşandığı kendi köyü olan Recepli Köyü'ne götürdüğü, burada da sopayla başına defalarca vurduğu belirlendi. Ahmet'i içi taş dolu çuvala koyan M.M., daha sonra su kuyusuna atmış. M.M., cep telefonlarından Ahmet ile konuşmalarını silip, cinayetten sonra "Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın" diye mesaj atmış. (AKŞAM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.