Hava Durumu

Üvey baba vahşetinde korkunç detay!

Üvey babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un yapılan otopsinin ardından su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafa tasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Üvey baba vahşetinde korkunç detay!

İzmir'in Menemen ilçesinde, geçen hafta kaybolan ve Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından öz babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edildi. Bu arada, talihsiz liselinin ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna göre, başına sopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun'un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.

USB BELLEĞİ ALMAYA GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Karşıyaka'daki Atakent Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Ahmet Coşkun, geçen 12 Şubat'ta Bolu'dan gelen teyzesi Esma Koç'u görmek için dedesi Ahmet Koç'un Esatpaşa Mahallesi'ndeki evine gitti. Dedesinin evinden kendi evlerinde unuttuğu USB belleği almaya gideceğini söyleyerek ayrılan Coşkun'dan bir daha haber alınamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Coşkun'un yürüdüğü güzergah üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma sonucunda Ahmet Coşkun'un en son evinin 150 metre ilerisindeki plastik doğrama atölyesinin önünden geçerken görüntülendiği öğrenildi.

CEP TELEFONUNDAN CESEDİ BULUNDU

Ahmet Coşkun'un cep telefonunun IMEI numarasından yapılan araştırma sonucunda Manisa'nın Yunusemre İlçesi Recepli Mahallesi yakınlarındaki bir bölgeden sinyal alındı. Harekete geçen ekipler, Ahmet Coşkun'un cesedini bir su kuyusunda buldu.
Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan Ahmet Coşkun'un cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÜVEY BABASI İTİRAF ETTİ

Lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cesedinin ayağına taş bağlanmış halde kuyuda bulunmasınin ardından, bir cemaate bağlı yurtta din eğitimi veren üvey babası M.M., hamile olan annesi E.M. ve aynı yurtta aşçılık yapan M.M.'nin arkadaşı Y.K. gözaltına alındı. M.M.'nin şüpheli ifadeleri üzerine yapılan detaylı sorgulamada, katil zanlısı her şeyi anlattı.

M.M.'nin, Ahmet Coşkun'un annesine aşık olduktan sonra, ilk önce liseli genci evliliğe ikna ettiği, ardından da annesini ikna etmesini sağladığı ortaya çıktı. Oğluna çok düşkün olan E.M.'nin evliliği düşünmemesine rağmen oğlunu kırmamak için kabul ettiği öğrenildi. Bir gözü protez olan ve eşinden 10 yaş küçük olan M.M.'nin bu nedenle kompleks yaşadığı, E.M.'nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle de cinayete karar verdiğini itiraf ettiği belirtildi.

PİKNİĞE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Katil zanlısı M.M.'nin, doğayı çok seven, derslerinde de oldukça başarılı olan Ahmet Coşkun'u, kaybolduğu gün pikniğe götürme bahanesiyle yanına aldığı, ardından olayın yaşandığı Recepli Köyü'ne götürdüğü, burada da arkasından saldırıp sopayla defalarca başına vurduğu belirlendi.

Bir nalburdan aldığı sopayla bayıltıncaya kadar dövdüğü talihsiz liseliyi, henüz ölmeden yine nalburdan aldığı çuvala koyup üzerine de taş dolduran M.M.'nin, daha sonra çuvalı su kuyusuna attığı tespit edildi. Polisin, M.M.'nin sopayla çuvalı aldığı nalbura da ulaştığı belirtildi.

SU KUYUSUNA BAYGIN HALDEYKEN ATILMIŞ

Ahmet Coşkun'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından öz babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edildi. Baba Coşkun, oğlunu, Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Köseler Mahallesi'nde bugün ikindide toprağa vereceğini söyledi.

Bu arada, talihsiz liselinin ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna göre, başına IŞsopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun'un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.