Hava Durumu

Ünlü seri katil öldü

1960'lı yıllarda ABD'de işlediği cinayetlerle ün kazanan ve kendisine taktığı 'Şeytan' adıyla bilinen Charles Manson 83 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ünlü seri katil öldü

Charles Manson, Polonyalı ünlü yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşinin de aralarında bulunduğu 9 cinayetten yargılanmış ve 20'nci yüzyılın en sadist seri katili unvanını almıştı. NTV'nin haberine göre, ABD'nin California eyalatinde hapis cezasını çeken ünlü katil, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Yaklaşık 35 kişinin ölümünden sorumlu tutulan Manson, etkisi altına aldığı müritlerine aralarında Roman Polanski'nin 8,5 aylık hamile eşi Sharon Tate'nin de olduğu 5 kişiyi öldürtmüş ve bu sayede dünya çapında ün kazanmıştır.

HAMİLE KADINI KARNINDA BEBEĞİ İLE ÖLDÜRDÜ

Charles Manson kısa sürede neredeyse tüm dünyanın bildiği bir isim olmuştur çünkü aralarında Roman Polanski'nin eşinin de bulunduğu 5 kişinin vahşice öldürülmesinden sorumludur. Manson'ın müritlerinden Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ve Leslie Van Houten de idam cezasına çarptırılmıştı. Ve cinayetleri olduğundan daha da korkunç hale getiren gerçek, güzel oyuncu Sharon Tate'in karnında 8.5 aylık bebeği ile birlikte katledilmesi olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.