Hava Durumu

Ünlü oyuncudan örnek davranış! Yardımına koştu

Oyuncu Nilgün Kasapoğlu, corona virüs için alınan tedbir kararları nedeniyle sokağa çıkamıyor. 65 yaşında olan ünlü sanatçıya ise Feyza Çıpa yardım ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ünlü oyuncudan örnek davranış! Yardımına koştu

Şarkıcı Kutsi ile nişanlısı Feyza Çıpa'nın aşkı, 2012 yılında birlikte oynadıkları 'Huzur Sokağı' dizisinin setinde başlamıştı.

O dönem rol arkadaşları olan 50 yıllık tiyatro sanatçısı Nilgün Kasapbaşoğlu ile de dost olmuşlardı.

Fırtınalı bir aşk yaşayan çifti tanıştıran hatta her kavgalarında barıştıran Nilgün Kasapbaşıoğlu, ikilinin 2.5 yıl önce de nişan yüzüklerini takmıştı.

Feyza Çıpa önceki gün Nilgün Kasapbaşoğlu'nun, Zekeriyaköy'deki evinin önünde görüntülendi. Posta'nın haberine göre; Çıpa, "Nilgün Hanım 65 yaşında olduğu için sokağa çıkmıyor. İlaçlarını ben alıyorum" dedi.

Pencereden muhabirlere seslenen Kasapbaşoğlu, "21 gün oldu evdeyim, sağ olsun böyle genç dostlar yardım ediyorlar. Kutsi ile Feyza ilaçlarımı alıp getiriyor. Geçen gün de 10 tane ekmek getirdiler. Hâlâ onları yiyorum. Ne mutlu bana ki, güzel insanlar biriktirmişim" dedi.

Bu sözler üzerine duygulanan Feyza Çıpa "Nilgün ablaya ilaç getirdim yakaladınız beni. Aile büyüklerimizi asla ihmal etmiyoruz. Her gün arayıp soruyoruz. Alışverişlerini yapıyoruz" dedi.

Umarım bu zor günleri de atlatırız diyen Çıpa, 'Evde yemek yapıyoruz bir şeyler izliyoruz bu şekilde vakit geçiriyoruz. Kutsi ile beraberiz, düğün tarihimiz belli değil kader kısmet artık bakalım' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.