Hava Durumu

Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti!

İYİ Parti Kurucular Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özdağ, "Ben kendimi bildim bileli Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savundum, savunmaya devam ediyorum. Akşener beni ihraç edecek kadar cesur değildir ama ben istifa ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifa etti!

Özdağ'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

İYİ Parti'deki FETÖ'cü sızma, yapmış olduğumuz uyarılara rağmen devam etmektedir. İYİ Parti kuruluş amacından uzaklaşmıştır. İYİ Parti'den Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerin tasfiyesi, partinin kuruluşundan kısa bir süre sonra başladı. 

Akşener'e karşı bir genel başkanlık mücadelesi içinde olmadım. Asla parti içi muhalefet yapmadım. Akşener, FETÖ ile mücadelemden rahatsız oldu. Bu parti kurulurken Türk milliyetçilerine verdiğim bir söz vardı.

Nasıl bir sarı sendikacılık varsa, bir de sarı muhalefet var. İYİ Parti'yi CHP'nin uydu partisi haline getirdiler. Bana kızacağınıza İYİ Parti'nin içişlerine karışan CHP İstanbul İl Başkanı'na kızın. 

Akşener, HDP'nin Kars'ı kazanması sürecinin önünü açmıştır. Akşener, HDP'nin Kars'ı kazanması karşısında sessiz kaldı.

Bana karşı kumpas çok daha önce kurulmuş. Kongrede aday olmadığım halde delegelere dağıtılan kara listede ismimin üstü çizilmiş. Meral Akşener, bu listeden haberi olmadığını söylüyor. Meral Akşener'in yalan söylediğini düşünüyorum, Akşener yalan söylüyor. Liste Akşener ve Aydın tarafından oluşturuldu. 

Tekrar söylüyorum; İYİ Parti İstanbul Başkanı Buğra Kavuncu, FETÖ ile iltisaklıdır. Ayrıca FETÖ'nün üst düzey yöneticileriyle görüşmeleri varsa FETÖ iltisaklısıdır. İYİ Parti içerisindeki FETÖ'cü ilerleme maalesef devam ediyor. Türk milliyetçileri zamanı geldiğinde bu zihniyetten hesabını soracaktır. 

Bana randevu vermeyen Akşener, HDP'yi kahvaltıya devam etti. 

Ben kendimi bildim bileli Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini savundum, savunmaya devam ediyorum. Akşener beni ihraç edecek kadar cesur değildir ama ben istifa ediyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.