Hava Durumu

Uludağ'da kanlı gece! İşte o anlar...

Uludağ'da yaşanan silahı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Uludağ'da kanlı gece! İşte o anlar...

Bir vatandaşın otel odasından cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, tarafların silahlarıyla art arda ateş etmesi ve vurulan bir kişinin yaralanarak, yere düşmesi görülüyor.

Uludağ 1'inci Oteller Bölgesi'nde dün gece özel güvenlik görevlileri ile kayak kiralama işi yapan esnaf arasında henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmada Yusuf Köse (19) hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, 17 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri yeni bir olay yaşanmaması için Oteller Bölgesi'nde nöbet tutmaya başlarken, jandarma ekipleri bölgede devriye geziyor

OLAY ANI GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONU KAMERASINDA

Tatilcilerin büyük korku yaşamasına neden olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla otel odasından çektiği görüntülerde kavgaya yaklaşık 30 kişinin karıştığı ve tarafların silahlarıyla birbirine ateş ettiği görülüyor. Görüntüde çatışma sırasında vurulan bir kişi de yerde yatarken yer alıyor.

GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.