Hava Durumu

Ülkü Ocakları'ndan lokma ikramı

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı, 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ülkü Ocakları'ndan lokma ikramı

Hain terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da yaptığı darbe kalkışmasının ikinci yıldönümü Cumhuriyet Meydanı'nda anıldı. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı Demokrasi Zaferinin ikinci yılında şehitleri anmak için Bürüngüz Camii'nde okunan Kur'an tilavetinin ardından İl Başkanı Volkan Çolak eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda açtığı standa da aziz şehitlerin hatırasına 10 bin adet lokma ikramında bulundu. Gün boyu standı ziyaret eden ailelerin çocuklarına ise boyama kitabı, hikaye ve yapboz hediye edildi. 
 

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak yaptığı açıklamada, "İl başkanlığımız olarak demokrasi zaferinin 2. yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı'nda standımızı kurup aziz şehitlerimiz hatırasına 10 bin adet lokma dağıttık. Akabinde Bürüngüz Camii'nde Kur'an okuttuk. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 12 Eylül'de bizim çocuklarımız kazandı diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da ABD'nin gayri meşru çocukları kaybetti. Biz sadece 15 Temmuz' da değil bir ömür Vatan nöbetindeyiz. Ülkücü Hareket bu devleti 3-5 haine bırakmayacak, bu uğurda serden geçecek kadar kararlıdır. Devletimizin bekasının tehdit altında olduğu her dönemde ülkücüler canı pahasına mücadele etmiştir, bundan sonra da etmeye devam edecektir. Allah Devletimizin birliğini, bölünmez bütünlüğünü daim etsin. Bu vatan için bayrağa kan olan bütün şehitlerimizin mekanları cennet olsun" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.