Hava Durumu

Turkcell ve AFAD'tan işbirliği

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Turkcell arasında, Merhaba Umut Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Turkcell ve AFAD'tan işbirliği

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu ve Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün'ün imza attığı protokol kapsamında Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezi, teknolojiyle donatıldı. Turkcell kampın iletişim ihtiyacının sorunsuz karşılanması amacıyla mobil iletişim altyapısı kurulumunu gerçekleştirdi. AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu insani yardım alanında kamu-özel sektör işbirliğinin önemine değinirken, bu işbirliğinin savaş ve doğal afetlerde hayati değerde olduğu vurgulayarak şunları söyledi: "Türkiye'de kamplarda ve kamp dışında toplam 3 milyon Suriyeli misafirimiz var. Türkiye bu konuda dünyaya örnek bir davranış sergiliyor ve insani yardım konusunda dünyada ilk akla gelen ülkelerden biri olarak kendini konumlandırıyor. Devletlerin olmadığı yerde Turkcell gibi özel sektörün değerli temsilcileri devreye girmelidir" dedi. 

TÜRKİYE SÜPER GÜÇ

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün Türkiye'nin insani yardımda bir süper güç olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "2012 yılından bu yana ülkelerini terk etmek zorunda kalan Suriyelilerin durumu tüm dünya için bir insanlık dramına dönüştü. Turkcell olarak biz de üstümüze düşen görevin farkındalığıyla, konuyu ele aldık, tüm adımlarımızı aynı hassasiyetle planladık. Suriye'den kaçışın başladığı günlerden bu yana sınır bölgesindeki altyapı hizmetlerini artırdık. Bugün Türkiye'de yaşayan 3 milyon Suriyelinin 1.7 milyonuna Turkcell olarak hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.