Hava Durumu

Türk milleti gittiği her yere kardeşlik ve refah götürdü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Türk milleti bugüne kadar gittiği her yere kardeşlik, barış, huzur ve refah götürdü. Cerablus bugün Suriye'nin en güvenli bölgesi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Türk milleti gittiği her yere kardeşlik ve refah götürdü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle yarından tezi yok nasıl Fırat Kalkanı bölgesinde sağladıysak Afrin'de de Türkiye'ye göç ettirilmek zorunda bırakılan bölge halkını tekrardan oraya yerleştirerek huzuru ve güvenliği tesis etmeyi başaracağız." dedi.

Albayrak, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti kongrelerinin diğer partilerinkine benzemediğini, daha çok kaynaştıklarını, birlik, beraberlik ve hasbihal içinde güçlü Türkiye'nin yarınlarına yürüdüklerini söyledi.

Albayrak, Türk milletinin bugüne kadar gittiği her yere kardeşlik, barış, huzur ve refah götürdüğünü dile getirerek, Cerablus'un bugün Suriye'nin en güvenli bölgesi olduğunu vurguladı.

Bakan Albayrak, "Allah'ın izniyle yarından tezi yok nasıl Fırat Kalkanı bölgesinde sağladıysak Afrin'de de Türkiye'ye göç ettirilmek zorunda bırakılan bölge halkını tekrardan oraya yerleştirerek huzuru ve güvenliği tesis etmeyi başaracağız." diye konuştu.

"Güçlü Türkiye idealine ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "büyük ve güçlü Türkiye" hedefini ortaya koyduğunu belirterek, buna muhatap her bir Türk vatandaşının çok çalışması gerektiğini söyledi.

Erdoğan'ın sadece AK Parti teşkilatları için değil 81 milyonun her birisi için hedef koyduğunu dile getiren Albayrak, büyük ve güçlü Türkiye idealine ulaşmak için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak kendisinin gece gündüz çalıştığını anlattı.

Bakan Albayrak, 2019'un, bu yüzyılın kaderinin yeniden şekilleneceği bir tarih olacağını kaydederek, 2019'da Çekmeköy'de, İstanbul'da, tüm Türkiye'de tarih yazacaklarını bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.