Hava Durumu

TÜMSİAD, kamu kurumlarına ziyaretlerini sürdürüyor

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı M. Kemal Şerbetçioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
TÜMSİAD, kamu kurumlarına ziyaretlerini sürdürüyor

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, kamu kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Şube Başkanı M. Kemal Şerbetçioğlu ve beraberindeki üyeler, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile bir araya geldi.

İŞ DÜNYASI VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

TÜMSİAD Bursa Şubesi çatısı altında eğitim alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Şerbetçioğlu, Milli eğitim ve iş dünyası birlikteliğini artırırsak şehrimiz için önemli bir başarıya imza atmış oluruz. Bu anlamda TÜMSİAD olarak bizler de, Milli eğitim camiasına fayda sağlayacak projelere katkı sunmaya hazırız" dedi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi çatısı altında düzenlenen Çırağan Söyleşileri kapsamında pek çok ismi Bursalılarla bir araya getirdikleri hatırlatan Şerbeçioğlu, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde Hayati İnanç hocamızı Bursalılarla bir araya getirmeye vesile olduk. Oldukça verimli bir toplantıydı, aldığımız dönüşler bu yönde. Geleneksel Çırağan Söyleşileri'miz, kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda 13 Aralık 2019 Cuma günü saat 19'da Cumhurbaşkanımızın Başdanışmalarından sayın Prof. Dr. Seyit Sertçelik beyefendiyi ağırlayacağız. Kendileri bizlere ve Bursalılara, 'Ermeni sorununun arka planı ve tarihi gerçekler' başlıklı bir sunum yapacak. Konunun Milli bir mesele olması sebebiyle Kıymetli öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin istifade edeceğini düşünüyoruz."

TÜMSİAD Bursa Şubesi heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Dülger, Milli Eğitim olarak iş dünyası ile yakın ilişkiler içinde olmayı önemsediklerini ve bu katkıyı sağlayacak STK'lar ile ortak çalışmalar gerçekleştirmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Şerbetçioğlu, Müdür Dülger'e plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.