Hava Durumu

Trabzonspor, Krasnodar deplasmanında yıkıldı

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında konuk olduğu Krasnodar'a 3-1 mağlup olarak 3. mağlubiyetini aldı. Trabzonspor bu sonucun ardından grupta 1 puanda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Trabzonspor, Krasnodar deplasmanında yıkıldı

KRASNODAR: 3    1 :TRABZONSPOR

MAÇTAN DAKİKALAR

1'Hakem Benoit Bastien maçı başlatan düdüğünü çalıyor. FC Krasnodar'lı oyuncuların vuruşuyla maç başlıyor.

2'Sağ kanattan ceza sahası içine atılan kısa pasla topla buluşan Manuel Fernandes ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalecimiz tokatlayarak uzaklaştırıyor.

6'Maçın bu dakikalarında orta alanda karşılıklı yapılan top kayıplarıyla maç devam ediyor.

9'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ahmet Canbaz ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

11'Ceza sahası yayı önünde verilen kısa pasla topla buluşan Tonny Vilhena bekletemeden gelen hava topuna gelişine vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

10'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Manuel Fernandes ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

11'Ceza sahası yayı önünde verilen kısa pasla topla buluşan Tonny Vilhena bekletemeden gelen hava topuna gelişine vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

14'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ahmet Canbaz bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

14'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ahmet Canbaz ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından kafa ile uzaklaştırılıyor.

14'Korner sonrasında takım arkadaşının attığı pasa hareketlenen Ahmet Canbaz sol kanatta ofsaytta kalıyor.

19'Uros Spajic, Muhammet Akpınar'a hava topu mücadelesinde yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

26'Sağ kanattan gelişen atakta Kamil Ahmet Çörekçi'nin kısa pasıyla topla buluşan Donis Avdijaj altıpasın hemen önünden kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top çok zayıf gidiyor ve kalecinin kontrolünde kalıyor.

27'GOL! Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Manuel Fernandes pasını Kristoffer Olsson'a gönderiyor. Ceza sahası içine topla buluşan Kristoffer Olsson bekletmeden pasını tekrar Manuel Fernandes'e gönderiyor. Manuel Fernandes kaleye şutunu gönderiyor Serkan Asan'a da çarpan bu top filelerimizle buluşuyor. FC Krasnodar, Manuel Fernandes'in golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

30'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Magomed Suleymanov ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

34'Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Manuel Fernandes ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kademeye giren savunma oyuncuları tarafından kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

35'GOL! Sağ kanattan gelişen atakta Magomed Suleymanov'un ceza sahası dışı sağ çaprazdan attığı pasla buluşan Manuel Fernandes penaltı noktasının hemen yanından kaleye topukla şutunu gönderiyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. FC Krasnodar, Manuel Fernandes'in golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

38'Sağ kanattan gelişen atakta Sergei Petrov'un attığı topa hareketlenen Kristoffer Olsson vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncumuza çarpıp kornere gidiyor.

39'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Magomed Suleymanov ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından sekip diğer kanattan kornere gidiyor.

42'Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Donis Avdijaj kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu topu kaleci Stanislav Kritsyuk tokatlıyor. Kornere yönelen topu savunma oyuncuları çıkmadan uzaklaştırıyor.

45'Hakem Benoit Bastien ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. FC Krasnodar 2-0'lık skor üstünlüğüyle soyunma odasına giden taraf oluyor.

İKİNCİ YARI

46'Hakem Benoit Bastien ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Trabzonspor'lu oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

50'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Magomed Suleymanov ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede bu topa hareketlenen Uros Spajic kafa vuruşunu yapıyor ancak bu topu kalecimiz Erce Kardeşler kornere tokatlıyor.

55'Orta alandan atılan kısa pasa hareketlenen Cristian Ramirez sol kanatta ofsaytta kalıyor.

58'Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ahmet Canbaz ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

63'FC Krasnodar ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Manuel Fernandes çıkıyor ve yerini Daniil Utkin'e bırakıyor.

64'Gaston Campi, Magomed Suleymanov'a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

65'Temsilcimiz Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Donis Avdijaj çıkıyor ve yerini Anthony Nwakaeme'ye bırakıyor.

66'FC Krasnodar ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ari çıkıyor ve yerini Ivan Ignatyev'e bırakıyor.

70'Ceza sahası yayı önüne kadar topla ilerleyen Ahmet Canbaz uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Stanislav Kritsyuk'un kontrolünde kalıyor.

72'Temsilcimiz Trabzonspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Muhammet Akpınar çıkıyor ve yerini Alexander Sörloth'a bırakıyor.

74'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Sergei Petrov ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

82'Ceza sahası dışı sol çaprazda kısa pasla topla buluşan Ahmet Canbaz kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kendi takım arkadaşına çarpıp geri dönüyor.

85'Yapılan pas hatasıyla topla buluşan Ivan Ignatyev ceza sahası içine girer girmez kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalecimiz Erce Kardeşler'den geri dönüyor.

87'Temsilcimiz Trabzonspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Kamil Ahmet Çörekçi çıkıyor ve yerini Yusuf Sarı'ya bırakıyor.

İLK 11'LER

Krasnodar:  Kritsyuk, Martynovich, Spajic, Ramirez, Olsson, Stotski, Suleymanov, Petrov, Suleymanov, Manuel Fernandes, Ari

Trabzonspor: Erce, Hosseini, Campi, Ivanildo, Serkan Asan, Kamil Ahmet, Doğan, Abdurrahim, Ahmet Canbaz, Avdijaj, Muhammet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.