Hava Durumu

Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

Bağcılar'da tıkanan lavabo giderini açmak için kazdığı çukura giren ve üzerine toprak kayan işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı. İşçinin çukura girmesi ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

Saat 14.20'de Bağcılar Sancaktepe Mahallesi 963. Sokak'ta bir apartmanın lavabo giderinin tıkanması üzerine bina sakinleri tarafından işçi çağrıldı. Sabah saatlerinde çalışma yapmaya başlayan işçinin kazdığı iki metre derinliğindeki çukurda saat 14.00 sıralarında toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu çukurda çalışan işçi omuz hizasına kadar toprak altında kaldı. Çevredekilerin olayı fark etmesiyle itfaiye, 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çukurda kalan işçiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ambulansın hazır beklediği bölgede işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

"Adam beline kadar toprak altında kaldı" 
Olayı anlatan görgü tanığı Nazmi Dadak, "İşçi toprağı kazarken toprak kayıyor. Adam beline kadar toprak altında kalıyor. Sonra itfaiye ekipleri adamı kurtarıyor" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.