Hava Durumu

TIR'a çarpıp metrelerce savruldu!

İstanbul'da kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki TIR'a çarparak refüje savruldu.Otomobilin motor kısmı metrelerce ileriye fırlayarak alev aldı.Feci kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2019 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
TIR'a çarpıp metrelerce savruldu!

Kaza, Pazartesi akşamı saat 22:30 sıralarında Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, evine gitmek için yola çıkan S.Ç., bir anda otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce park halindeki tıra ardından da refüje savruldu. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde önlem alırken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


MOTOR ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Park halindeki tıra çarptıktan sonra refüje savrulan otomobilin motor kısmı metrelerce ileriye fırlayarak bir anda alev topuna döndü. Karşı yönden gelen başka bir araç sürücüsünün, fırlayan motorun üstüne doğru geldiğini fark ederek ani fren yapması faciayı önledi. Araç kullanılamaz hale gelirken, arabanın kaza sonraki hali olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.