Hava Durumu

Timsahın genç yıldızlarından Furkan Avusturya'dan mesaj yolladı

Bursaspor'un orta sahadaki oyuncularından Furkan Soyalp Yeşil Beyazlı taraftarlarla bir bütün olarak bu sezon büyük başarılar elde edeceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Timsahın genç yıldızlarından Furkan Avusturya'dan mesaj yolladı

Gökhan Gündoğdu

Avusturya kampının en çalışkan isimlerinden olan ve Bursaspor altyapısından yetişen Furkan Soyalp Bursa Hayat Gazetesi'ne önemli açıklamalar yaptı.

Geçen sezon Bandırmaspor'da kiralık olan ve bu sezon Yeşil Beyazlı formayı giymek isteyen genç yetenek Paul Le Guen'in de gözdesi durumunda.

Leeds United maçında kaptanlık pazubandı ile sahaya çıkan genç oyuncu artık Bursaspor'un sorumluluk alması gerektiğine inanıyor. Avusturya da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve hazırlık maçlarıyla da eksikleri giderdiklerini söyledi.


TARAFTAR ARKAMIZDA OLSUN


Takım olarak geçen sezon yaşananları bor daha hatırlamak istemediklerini de ifade eden Furkan, " biz taraftarımızla camiamıza bir bütünüz. Bu sezon el ele vererek şampiyon olduğumuz sezondaki gibi büyük başarılar peşinde koşacağımıza inanıyorum. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun.

Biz büyük bir külünü. Şampiyonluk yaşadık. Neden yine yaşamayalım. Çıkdı ve hedefe yönelik hazırlıklarımızı yapıyoruz. Dediğim gibi inşallah sezona iyi başlar be devamını getirirsen neden olmasın diyorum" ifadelerini kullandı.


MUTLU VE GURURLUYUM


Furkan sözlerine şöyle devam etti: "Ben altyapıdan yetiştim. Kulübünü çok seviyorum. Bursaspor'la çok kampa geldim. Ama bu sezon farklı bir şekilde değer gördüm.

Bundan dolayı mutlu be gururluyum. Burada hedeflerim büyük. Uzun yıllar kalıp bu takımın kaptanlığını yapıp büyük başarılar elde etmek. Şimdilik tek düşüncem bu. Tüm enerjimi sahada takımım için harcayacağim. Buradan da taraftarlarımıza başarı sözü veriyorum."


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.