Hava Durumu

Timsah ter attı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur rövanş maçında Adanaspor'u Yusuf Erdoğan ve Yakup'un (KK) golleriyle 2-0 mağlup etti. İlk maçta rakibini 2-0 yenen Timsah, bu sonuçla adını kupada bir üst tura yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Timsah ter attı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde evinde Adanaspor'u konuk etti. İlk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde ve cılız ataklarla geçen mücadelenin ilk tehlikesi konuk ekip Adanaspor'dan geldi. 9'da Vinicius vurdu, kaleci Muhammed gole izin vermedi. İlk yarının ortalarına kadar karşılaşma sık sık faul düdükleriyle kesildi. 18'de gelişen Bursaspor atağında ceza sahası dışından kaleyi yoklayan Sinan Bakış'ın şutu defanstan döndü. 22'de şansını bu kez Delarge denedi ancak başarılı olamadı. 37.dakikada Deniz Yılmaz'ın ceza sahasının dışından yaptığı şut çerçeveyi bulmadı. 41.dakikada Adanasporlu Yakup Demir'in, Yusuf Erdoğan'ın ortasına yaptığı müdahale penaltı olarak değerlendirildi. Topun başına geçen Yusuf Erdoğan, Timsah'ı öne geçirdi: 1-0. 45'te ise Yakup bu kez topu kendi ağlarına göndererek Bursaspor'u iki farklı üstünlüğe taşıdı. Maçın ilk yarısı 2-0 Bursaspor üstünlüğü ile noktalandı.

ÜÇÜNCÜ GOL GELMEDİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. 52'de Furkan Soyalp'in ceza sahası dışından vuruşu kaleyi bulmadı. 57'de gelişen Adanaspor atağında Yener'in şutuna Bursaspor defansı müdahale etti. 63.dakikada Sinan Bakış, altıpas üzerinden topu dışarıya gönderdi. Etkili oyununu sürdüren Bursaspor'da 69'da Deniz Yılmaz'ın, 73'te ise Sinan Bakış'ın şutlarından sonuç gelmedi. Bursaspor kalan dakikalarda gelişen ataklarda da üçüncü golü bulamayınca mücadele 2-0 ev sahibi ekip üstünlüğü ile noktalandı. Bursaspor, bu sonuç ile Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.