Hava Durumu

Timsah çok çalışıyor!

Sezon başı hazırlıklarına 2 günlük izinle ara veren Bursaspor, Afyon kampının ikinci etap çalışmalarına önceki gün başlamıştı. Timsah bugün ise çift idman yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Timsah çok  çalışıyor!

Sezon başı hazırlıklarının ikinci etabına yine Afyon'da yapacağı kampla devam eden Yeşil beyazlılar, önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına start vermişti.

Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yapılan antrenman 1 saat 40 dakika sürdü. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Daha sonra geniş alanda taktik çalışma yapan Bursaspor, son bölümde ise  yarı sahada çift kale maç yaptı. Milli takım izninden dönen Aziz Behich ve William Ekong da yapılan çalışmada takımla birlikte çalıştı.

EMRE TAŞDEMİR TAMAMEN İYİLEŞTİ

Arka adelesinde sertleşme olan Emre Taşdemir ile ilgili ise kulüp doktoru Gökhan Özhan şu açıklamayı yaptı; "Uzun süreli sakatlık sürecinden sonra fiziksel eksiklikleri nedeniyle ekstra çalıştırılan sporcumuzun sakatlık sürecinde yapılamayan fiziksel testleri yapılmaktadır. Bu süreçte  sağ uyluk arka adelesinde meydana gelen sertleşme nedeniyle 1 hafta takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde  kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarına devam edilmesine sonrasında takim antrenmanlarına katılmasına karar verilmiştir. Oyuncumuzun uzun süre futboldan uzak kalmasına neden olan ayak bileği sakatlığı tamamen iyileşmiş durumdadır."

İKİNCİ GÜN ÇİFT İDMAN

Afyon kampının ikinci etabının ikinci gününde dün sabah saatlerinde günün ilk çalışması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman geniş alanda yapılan kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Timsah son bölümde ise taktik çalışma yaptı. Bursaspor dün akşam saatlerinde ise günün ikinci çalışmasını gerçekleştirerek yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.