Hava Durumu

Teröristlerin tabutunu yine HDP sırtladı!

Şırnak'ta PKK'ya yönelik düzenlenen "Hançer-2" operasyonunda öldürülen "Mahir Botan" kod adlı Selçuk Köse'nin tabutunu yine HDP sırtladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Teröristlerin tabutunu yine HDP sırtladı!

Yurt içinde ve sınır ötesinde düzenlenen başarılı operasyonlarla emperyalist güçlerin desteklediği terör örgütü PKK'nın sınırlarımızda oluşturmak istediği terör koridorunu altüst eden kahraman Mehmetçik, şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyor. Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen "Hançer-2" operasyonunda öldürülen "Mahir Botan" kod adlı Selçuk Köse'nin tabutunu yine HDP sırtladı.

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen "Hançer-2" operasyonunda, "Mahir Botan" kod adlı "Selçuk Köse" öldürüldü.

TERÖRİSTİN CENAZESİ HDP'YE TESLİM EDİLDİ

18'i asker 9'u güvenlik korucusu toplam 27 şehidimizin katili olan eli kanlı teröristin cenazesi, Kandil'in partisi HDP'ye teslim edildi.

Teröristin cenazesi Malatya'nın Yazıhan ilçesine götürüldü. 27 şehidimizin katili olan teröristin cenazesine HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ ve partililerden oluşan geniş bir heyet katıldı. 

Cenaze törenin tabutu sırtlayan HDP'liler, PKK'lı teröristi gömdü.

BU İLK DEĞİL!

Geçtiğimiz temmuz ayında, Hakkari'de güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 8 Temmuz'da öldürülen terörist "Simko Kerboran" kod adlı Devran Baysal'ın cenazesine HDP Batman Milletvekilleri Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki de katıldı. HDP'li Tiryaki'nin de teröristin tabutunu omuzladığı belirlenmişti

Daha önce, HDP Batman Milletvekili Başaran, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada öldürülen terörist Metin Kaplan'ın cenazesine katılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.