Hava Durumu

Teröristlerden hain saldırı! 1 asker şehit

Hakkari'de teröristlerin havanlı saldırısı sonucunda 1 askerimiz şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Teröristlerden hain saldırı! 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Irak kuzeyinde devam eden operasyonlar esnasında 24 Mayıs 2019 tarihinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Teröristlerin bulunduğub bölge, ateş destek vasıtaları ile atış altına alınmıştır. Bölgede hava destekli operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet,  kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

ACI HABER BABA OCAĞINA ULAŞTI!

Kuzey Irak'ta Serabetin Üs Bölgesi Kuzu Gediği mevkiinde, teröristler tarafından yapılan havan atışı sonucu Piyade Uzm. Onb. Mehmet Köklü şehit oldu. Yozgat Akdağmadeni ilçe nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Uzm. Onb. Mehmet Köklü'nün (25) acı haberi askeri yetkililer tarafından Yeşiltepe Mahallesinde bulunan baba ocağına ulaştırıldı.

Şehidin baba ocağı Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Piyade Uzm. Onb. Mehmet Köklü'nün Hakkari'de göreve 2018 yılında başladığı öğrenildi. 


5 kardeş ve bekar olduğu öğrenilen Şehit Köklü'nün cenazesi yarın öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından Akdağmadeni'nde toprağa verilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.