Hava Durumu

"Terör estirenlere müsaade etmeyeceğiz"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Kalaba Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşarak önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Terör estirenlere müsaade etmeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

MEYVE-SEBZENİN ARDINDAN TEMİZLİK MALZEMELERİ

Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. İşte birçok noktada ucuz sebze meyve satışına başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var.

Bunlarla kalmayacağız. Temizlik malzemelerine de gireceğiz. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

'KEÇİÖREN'İ DAHA İLERİYE TAŞIYACAKTIR'

Turgut kardeşimiz 1994 - 2009 arasında Keçiören'de o büyük değişimi gerçekleştirerek bugünkü Keçiören'in temellerini atmıştır. Kendisini yeniden göreve davet ettim. İnşallah 31 Mart'tan sonra Mustafa Ak kardeşimizin bıraktığı yerden ilçemizi alacak ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Keçiören'i çok daha ileriye taşıyacaktır.

'FETÖ İLE ELELE YÜRÜYOR'

Geçmişte defalarca deneyip başaramamış şahsı, CHP yeniden sahneye sürdü.

CHP, Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ ile elele yürüyor.

Cumhur İttifakı ile bu yolda yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Pazara kadar değil, inşallah mezara kadar yürüyeceğiz.

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz.

Ankaralı kardeşlerimizin karşısına, memnuniyetle oy vereceği bir aday çıkardık. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız, 17 yıldır içinde yaşadığımız Ankara, aday diye öne sürülen projeyi 31 Mart'tan sonra bir kez daha evine geri gönderecektir.

CHP, İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. 4 yönetim kurulu üyen var, ne yapıyorlar belli değil. Bu hisseyi Hazine'ye er veya geç devredeceğiz. 

Arifiye'deki palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor, böyle bir satış söz konusu değil. İşletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.