Hava Durumu

Terim'e onur ödülü!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e, memleketi Adana'da yerel bir gazete tarafından; 'Onur Ödülü verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Terim'e onur ödülü!

Beşiktaş eski Asbaşkanı Serdal Adalı ile samimi görüntüler veren Terim, gecede yerel yöneticilerin; "Adana Demirspor'u şampiyon yapıp, birlikte 'Süper Lig'e taşıyalım" teklifiyle karşılaştı. Terim de bu teklif karşısında önce gülümsedi, ardından da Adana takımlarına başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e, 'şampiyonluk' baskısı. Memleketi Adana'da yerel bir gazete tarafından; 'Onur Ödülü'ne layık görülen Fatih Terim, burada yerel yöneticilerin; "Adana Demirspor'u şampiyon yapıp, birlikte 'Süper Lig'e taşıyalım" teklifiyle karşılaştı. Beşiktaş eski Asbaşkanı Serdal Adalı ile samimi görüntüler veren Terim, söz konusu teklif karşısında önce gülümsedi, ardından da Adana takımlarına başarı diledi.

İŞ, SİYASET VE SPOR DÜNYASI BULUŞTU

Adana'da günlük yerel bazda yayın hayatını sürdüren; '5 Ocak Gazetesi', kuruluşunun 18. yılını Sheraton Grand Adana Oteli'nde kutladı. Gazetenin imtiyaz sahibi Savaş Çokduygulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen gece; siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Etkinliğe katılanlar arasında; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş eski Asbaşkanı Serdal Adalı, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı da katıldı.

ONUR VERİCİ BİR ÖDÜL BENİM İÇİN

Gecede; Fatih Terim ve Ömer Sabancı, gazete tarafından 'Onur Ödülü'ne layık görüldü. Abdulkadir Konukoğlu da 'Yılın İşadamı Ödülü'nü aldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın elinden ödülünü alan Terim, "Adana'da; memleketimde böylesine onur verici bir ödülü almaktan dolayı çok mutluyum. Washington Post'un gecesini bilmem ama 5 Ocak'ın gecesi böyle olur" dedi. Terim, gecede; Serdal Adalı ve A Milli Takım'da bir dönem yardımcılığını yapan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin ile de aynı masada oturdu.

'ŞAMPİYONLUK' BASKISI YAŞADI

Özellikle Adalı ile samimi bir görüntü veren Fatih Terim, yerel yöneticiler tarafından da 'şampiyonluk' baskısıyla karşılaştı. Terim, "Gelin el ele verip, Adana Demirspor'u şampiyon yapıp, birlikte 'Süper Lig'e taşıyalım" teklifine önce gülümsedi, ardından da Adanaspor'a 'Spor Toto Süper Lig'de, Adana Demirspor'da da 'TFF 1. Lig'de başarı dileğinde bulundu. Fatih Terim, gecede kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı, ancak gazetecilerin röportaj tekliflerini de geri çevirdi.(AKŞAM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.