Hava Durumu

TEOG öğrencilerine ücretsiz kurs imkanı

Leonardo Da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği, Diyarbakır'da maddi durumu yetersiz ve dezavantajlı öğrenciler için ücretsiz TEOG kursu vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
TEOG öğrencilerine ücretsiz kurs imkanı

Ailelerin gelir dağılımı arasındaki uçurumun en yüksek olduğu illerin başında gelen Diyarbakır'da kurulan Leonardo Da Vinci Derneği, maddi durumu yetersiz, dezavantajlı öğrencilerin umudu olmaya devam ediyor.

Açtıkları kurslarla 7'den 70'e herkesin başvurabildiği dernekte 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için ücretsiz TEOG kursu verilmeye başlandı. Haftanın iki günü derneğe gelen öğrenciler, uzman öğretmenler tarafından verilen derslere katılarak okulda öğrendiklerini pekiştirme fırsatı buluyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Leonardo Da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği Başkanı Mehmet Tekin, dernek bünyesinde çeşitli alanlarda kurslar verdiklerini söyledi. Tekin, "Derneğimize 7'den 70'e hemen herkes için bir kurs bulunuyor.

Dernek bünyesinde hedef kitlemiz maddi durumu yetersiz ve dezavantajlı grup. Bu nedenle 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine haftanın iki günü olmak üzere ücretsiz kurs vermeye başladık. Şu ana kadar verdiğimiz kurslar neticesinde öğrencilerimizin neredeyse tamamı istediği okula yerleşti. Çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.