Hava Durumu

Tehditle para isteme ve silahlı çatışmaya 5 gözaltı

Samsun'da tehditle para istenmesi ve silahlı saldırı düzenlenmesi olayıyla ilgili her iki taraftan toplam 5 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tehditle para isteme ve silahlı çatışmaya 5 gözaltı

Olay, Samsun'un İlkadım içesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T.'nin (38) Y.E.Ç.'den (33) tehditle 20 bin lira para istediği iddia edildi. Bu olayla ilgili Y.E.Ç. ve yanındaki H.S.(39) ve H.E.'ye (22) F.A.(23) tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu sırada H.S. de tabancayla kendilerine ateş eden F.A.'ya doğru ateş açtı. Karşılıklı silahlı çatışmada ölen ve yaralanan olmazken şahıslar kaçtılar. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri A.T., Y.İ.(56) ve F.A. ile karşı taraftan H.S. ve H.E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polis olayla ilgili her iki taraftan da 1'er tabanca ele geçirdi. Polisteki sorgusu tamamlanan 5 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. H.E., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.T., Y.İ., F.A. ve H.S. ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili Y.E.Ç.'nin arandığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.