Hava Durumu

Tarihi Kentler Birliği'nden Nilüfer'e Başarı Ödülü

Nilüfer Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Başarı Ödülü'ne değer görüldü. Nilüfer Belediyesi'nin ödülünü, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tarihi Kentler Birliği'nden Nilüfer'e Başarı Ödülü

Ülkemizin doğal, tarihsel, kültürel mirasının korunması ve her geçen yıl niteliksel anlamda yükseliş gösteren başarılı çalışmaların ödüllendirildiği "Tarihi Kentler Birliği Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması"nın ödül töreni Antalya'da Konyaaltı Belediyesi Nâzım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen YAPEX Fuarı'nda yapıldı.

Törende,  Nilüfer Belediyesi de Jüri tarafından tarih ve kültür mirasının korunması konusunda değerli katkıları ve faaliyetlerinden dolayı Başarı Ödülü'ne değer görüldü.

Nilüfer Belediyesi'nin ödülünü Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri ve Gaziantep Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan'dan aldı.

Öte yandan ödül töreninin düzenlendiği YAPEX Fuarı'nda, Nilüfer Belediyesi'nin Sanlıkol ailesi ile birlikte hayata geçireceği Müzik Enstrümanları Müzesi Projesi de sergilendi. Proje hakkında bilgi veren Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan müzenin, Türkiye'nin önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri haline gelmesinin planlandığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.