Hava Durumu

Taraftarımızı salona bekliyoruz

Hazırlıklarını Bursa Atatürk Spor Salonu'nda yaptığı antrenman ile sürdüren Bursaspor Durmazlar'da hedef Afyon Belediyespor'u mağlup ederek yola devam etmek.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2017 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2017 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Taraftarımızı salona bekliyoruz

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan tecrübeli antrenör Şemsettin Baş, " Bu sene çok büyük yatırım yapan Afyon Belediyespor'u taraftarımızın da desteği ile mağlup etmek istiyoruz" dedi.

ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİSİYLE OYNAYACAĞIZ 

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Baş şu açıklamalarda bulundu; "  Oldukça zor bir maç bizi bekliyor. Şampiyonluk adaylarından birisiyle oynayacağız. Bütçe ve oyuncu olarak inanılmaz bir kadroya karşı oynayacağız. Tecrübeli oyunculara sahipler. Geçen sene Süper Lige çıkan Best Balıkesir'in kadrosunda oynayan 4-5 oyuncu bu sezon Afyon Belediyespor forması giyiyor. Bu ligi iyi biliyorlar. Yabancı oyun  oyuncusu NBA'de oynamış bir isim. Yüksek bütçeli bir takım ile oynayacağız. Lig öncesi Federasyon Kupası'nda onları yenmiştik. Ligdeki ilk maçta da bizi Afyon'da yenmişlerdi. Çok koşan agresif bir takım. Biz de kazanabilmek için agresif ve sert oynamak zorundayız. Kolay baskete izin vermemiz gerekiyor. Taraftarımızı Cumartesi günü salona bekliyoruz. En büyük destekçimiz onlar. Onların desteği ile çok daha iyi oynuyoruz. Onların desteği ile birlikte inşallah camiamıza galibiyeti hediye ederiz" dedi.

BİLETLER MAÇ GÜNÜ 5 TL FİYATLA SATIŞA ÇIKACAK

Bursaspor Durmazlar - Afyon Belediyespor müsabakası 21 Ocak 2017 Cumartesi günü saat:15:00'da Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabakanın biletleri maç günü salon gişesinden 5 TL ücretle satışa sunulacak.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.