Hava Durumu

Tamer Tuna ile yollar ayrıldı!

Son dakika açıklamasına göre Göztepe, Tamer Tuna'yla yollarını ayırdı! 14 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde ilk yarıda büyük bir çıkış yakalamış ve dikkatleri çekmişti. İlk 9 haftayı 17 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 2. sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, bu sezon yakaladığı yüzde 38,2 galibiyet oranıyla ligde en başarılı 8. sezonunu geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tamer Tuna ile yollar ayrıldı!

14 yıllık aradan sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, Tamer Tuna yönetiminde ilk yarıda büyük bir çıkış yakalamış ve dikkatleri çekmişti. Göztepe, sürpriz bir karar alarak başarılı teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda Teknik Direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunan Tamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.