Hava Durumu

Taksici cinayetinde sona yaklaşıldı

19 Ekim tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, taksici Ali Özkaraman, tartıştığı müşterileri tarafından darp edilip öldürülmüştü.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Taksici cinayetinde sona yaklaşıldı

İzmit merkez Çınarlı Taksi Durağında çalışan Ali Özkaraman (65), 41 T 0445 plakalı aracı ile aracına almış olduğu Oğuz S (21) ve Yıldıray S (20) ile Terzibayırı Korniş Yolu Caddesi üzerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma sırasında taksici Özkaraman, kuzen oldukları öğrenilen şahıslar tarafından önce darp edildi. Ardından bıçaklandı. Göğüs ve karın bölgesine isabet eden bıçak darbeleri ile Özkaraman ağır yaralandı. Oğuz S. ise arbedede bıçakla kalçasından hafif şekilde yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yararlı ise 112 ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayı gerçekleştiren şüpheliler Yıldıray S. ile Oğuz S. kaçmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Ali Özkaraman ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Olayla ilgili Kocaeli Adliyesi 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanıkları Yıldıray S. ile Oğuz S., sanık avukatları ve taksi durağı çalışanları katıldı. Müşteki avukatları söz alarak mahkeme başkanına olayla ilgili görüntü kayıtlarının olduğunu ve tüm delillerin toplandığını ifade ederek karar çıkmasını talep etti. Sanık Oğuz S.'nin avukatı ise darbelerin öldürücü nitelikte olmadığını belirtti. Bunun üzerine mahkeme başkanı ilgili haber ajansının olay yeri görüntü kayıtlarının incelenmesi ve sanıklardan Yıldıray S. Ve Oğuz S.'den hangisinin taksiciye öldürücü darbeyi yaptığının tespiti edilmesi ve bilirkişi dinlenmesi sebebiyle karar davasını 9 Mayıs tarihine erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.