Hava Durumu

Suzan Kardeş'in büyük pişmanlığı! 25 sene önce...

Şarkıcı Suzan Kardeş, Hop Dedik Ayhan'ın sunduğu canlı yayının konuğu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Suzan Kardeş'in büyük pişmanlığı! 25 sene önce...

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Bekriya Rumeli Club' isimli maxi single'ında bulunan 'Yüksek Yüksek Tepeler' ve 'Ramo' isimli iki şarkısını sevenleri ile buluşturan Suzan Kardeş, radyo programında yeni albümünden parçaları seslendirdi.

Hop Dedik Ayhan'ın sorularına da yanıt veren Kardeş, "Albüm hakkında çok güzel tepkiler aldım, sağ olsunlar çok beğendiler. Evet buralara makyöz olarak geldim. 25 sene önce Sezen Aksu, 'Gel albüm yapalım' demişti. Onu dinlemedim, çok pişmanım, bana çok destek olmuştu kendisi. Tek pişmanlığım o oldu. Belki o zamanlar şarkıcılığa adım atsaydım kim bilir neler yapardım" açıklamasında bulundu.

Sezen Aksu'nun geçen yıl sahiplendiği 'Boza' adlı sıpayla çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşılmış ve ünlü şarkıcının sıpayı yalısına aldığı öne sürülmüştü. Suzan Kardeş Aksu'nun evine sıpayı görmeye gittiği anları canlı yayında anlattı: Sezen'e uğradım sabah sabah, 'dur şu evdeki sıpayı ben de bir göreyim' dedim. Sıpa falan yok yahu, tahminim doğru çıktı. 'Allah'ım çok şükür' dedim, çünkü sıpa evde beslenmezdi. Sıpa var ama çiflikte tabii ki. Ohh be rahat ettim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.