Hava Durumu

Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi! Oyundan diskalifiye edildi

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı 'Survivor', 30 Mart akşamı 32. bölümüyle ekranlara geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi! Oyundan diskalifiye edildi

'Survivor 2020'nin dün ekranlara gelen yeni bölümünde, heyecan doruktaydı. Ödül oyunu oynanan son bölümde; kazanan takım hem havuz başında et yiyecek hem de dişlerini fırçalayabilecekti. Ödülü çok isteyen iki takım da canını dişine taktı. Basketbol oyunu oynanan bölümde, takımlar ikişerli olarak ayrıldı ve mücadele başladı.

Bir önceki dokunulmazlık oyununda da büyük bir gerginlik yaşayan Sercan ve Barış, ödül oyununda da sıkıntı yaşadı. Sercan, Barış'ın kendisini bilerek yere attığını iddia etti.

Gönüllüler'in önde götürdüğü mücadelede skor 5-1 iken Parviz ve Berkan ile Barış ve Yunus Emre sahaya çıktı.

Barış yere düştüğü bir pozisyonda itiraz edince Sercan sert tepki gösterdi ve "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" dedi.

Gönüllülerin kazanmak üzere olduğu son oyunda, Burak ve Parviz arasında tartışma yaşandı.

PARVİZ DİSKALİFİYE OLDU 

Survivor basketinde, skor 9-5 gönüllüler lehine iken; Parviz - Sercan ikilisiyle ile Burak - Yasin ikilisi karşılaştı. Bir pozisyon sonrasında Burak'ın Parviz'in faul yaptığını iddia etmesi ve ona diklenmesi ortamı gerdi.

İki yarışmacı kavga etmek üzere iken Yasin araya girdi ve sakinleştirmeye çalıştı. Bu tartışma sonrasında Acun Ilıcalı, hem Parviz'e hem Burak'a birer teknik faul verdi.

İki tarafın da sakinleşmesiyle oyun sürerken, Burak ve Parviz'in karşılıklı olduğu bir anda Burak yere düştü. Parviz de bilerek onun dizine bastı.

Bu anlara itiraz gelirken, hakem Acun Ilıcalı, kamera kayıtlarına bakacaklarını söyledi. Ardından Parviz'in oyundan diskalifiye edilmesine karar verdi.

Parviz, arkadaşlarının yanına dönerken, onun yerine oynamak için gönüllüler bir yarışmacı seçti. Böylece Ersin oyuna girdi. Peki Survivor 32. bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da uzun bir aradan sonra gönüllüler, ödül oyununu 10'a 5 skorla kazandı.

Ancak oyun sonunda da iki takım arasında sözlü bir atışma yaşandı. Olaya müdahale eden Ilıcalı; ünlüler takımında Sercan'ı, "Aranızda konuşmayın, Sercan" diyerek uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.