Hava Durumu

Survivor'da kim diskalifiye oldu?

Barış ve Reşat'ın takım kaptanı seçildiği 21 ocak perşembe günü yayınlanan bölümde, yemek ödülünü de Anlat Bakalım'ı da gönüllüler takımı kazandı. Acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı oyuncu Cemal Hünal'ın sağlık durumu nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Diskalifiye olduğunu öğrenen Cemal Hünal, gözyaşlarını tutumadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Survivor'da kim diskalifiye oldu?

Survivor'da ödül öncesi yeni haftanın kaptanları seçildi. Bu hafta da ünlüler takımında Barış, oyların çoğunluğunu alarak kaptan olurken, aynı şekilde Reşat da gönüllülerin kaptanı oldu.

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü yarışmacıların dörder adet poğaça yeme hakkı oldu.

Zorlu mücadelede gönüllüler, oyunun başında farkını ortaya koydu ödül oyununda skoru 7-2'ye getirdi. 10-3 skorla ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler sezonun en farklı galibiyetini kazandı.

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI

Survivor'un keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım için bu sezonun yarışmacıları ikinci kez karşı karşıya geldi. Keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı oyunda ödül dilim turta ve bir adet kurabiye oldu.

Bu oyunun da kazananı 5-3 skorla gönüllüler oldu. Bu sonuçla gönüllüler takımı bir yiyecek ödülünü daha almış oldu.

Survivor'da 21 Ocak bölümünde toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğan bir açıklamada bulundu. Ekranların sevilen yarışma programında daha başlamadan iddialı olarak gösterilen ünlü oyuncu Cemal Hünal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi ve adaya veda etti...

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Survivor'da acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu açıklamalarda bulundu:
"Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi.
"Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor." 

Ayrılığıyla ilgili açıklama yapan Cemal Hünal, "Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hiç hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim bir günü hiçbir zaman unutmayacağım. Çok iyi arkadaşlar kazandım. Çok değerli bir ekiple tanıştım. İnsanlar hakkında çok şey öğrendim. Takım ruhunun ne olduğunu tekrar hatırlattılar bana. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dilim tutuldu" dedi

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk oyuncudur. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadı, ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldıb Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oynadı . Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim aldı.

CEMAL HÜNAL'IN YER ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)

Sinyalciler: Son Akşam Yemeği (2017)

Atçalı Kel Mehmet (2017)

Kırmızı (2015) - Umut

Günce (2013) - Cengiz

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert

Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur

Ayaz (2012) - Şahin

Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert

Peşpeşe - (2010) - Bora

Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper

Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim

CEMAL HÜNAL YER ALDIĞI DİZİLER

Asi (2007-2009) - Kerim

Kış Masalı (2009) - Ali Murat

Adanalı (2010) - Alex

Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalçın

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat

Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol

Tatar Ramazan (2013) - Rüstem Sinan

Paramparça (2014) - Alper

Diriliş Ertuğrul (2017) - Tekfur Ares

Tozkoparan (2019) - Celal Hoca

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.